Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah je sponzorovaný obsah spoločnosti TV NOVA.
27. mája 2021, 15:00
Čas čítania 2:19
Sponzorovaný obsah

Liza má štyridsať, no žije život dvadsiatničky. Komediálny seriál Younger si zamiluješ pre jeho bláznivý príbeh

Liza má štyridsať, no žije život dvadsiatničky. Komediálny seriál Younger si zamiluješ pre jeho bláznivý príbeh
Zdroj: MTV Entertainment Studios
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Na videoportáli Voyo si budeš môcť vychutnať ďalší skvelý seriál, ktorý si zamilovali milióny žien po celom svete.

Skvelých seriálov v poslednom období vzniká skutočne neúrekom a streamovacie platformy ich na nás chrlia jeden po druhom. Ak máš dosť všetkých tých dokumentárnych, mysterióznych, sci-fi, akčných či hororových sérií, máme pre teba tip na skvelú oddychovku, pri ktorej si neunavíš hlavu a navyše sa schuti zabavíš. 

Pre zmenu tento seriál nenájdeš na online streamingových službách Netflix či HBO Go, ale na videoportáli Voyo, ktorý tento úspešný seriál prináša českým divákom. Seriál Younger alebo v našom preklade Znovu 20 patrí do žánru romantika/komédia a obsahuje všetko, čo má správny seriál mať, aby bol predurčený na úspech. Dokazuje to už šesť sérií, ktoré na Voyo postupne uvidíš, pričom tvorca seriálu pomaly prichádza s novou, siedmou sériou.

Seriál sa odohráva v New Yorku a s príbehom prišla americká autorka Pamela Redmon Satran, ktorej kniha niesla názov Od zítřka budu sexy třicítka. Myšlienka zaujala tvorcu Darrena Stara, ktorého meno je samo osebe receptom na úspech. Tento človek nám totiž priniesol fantastické seriály ako Beverly Hills, Melrose Place, Sex v meste či novinku, ktorá sa okamžite stala hitom – Emily in Paris.

Bláznivý príbeh, ktorý si zamiluješ

Hlavnou hrdinkou je štyridsaťročná Liza (Sutton Foster), ktorá žila na predmestí New Jersey, kde po boku svojho manžela vychovávala dcéru Caitlin. Ako sa neraz stáva, manžel si našiel mladšiu milenku a Liza čelí rozvodu. Okrem toho sa túži opäť stať tou ženou, ktorou bývala pred tým, než sa z nej stala panička z predmestia, ktorá sa stará o svoju dcéru a teplo domova. Aby sa Liza opäť dostala do hry, pomáha jej kamarátka Meggi, za ktorou sa Liza odsťahuje do Brooklynu. A tu sa začne celá zápletka...

Younger
Zdroj: MTV Entertainment Studios

Stále krásna, energická, no už štyridsaťročná Liza naraz zisťuje, že okolie o ňu toľko nestojí. Keď opäť naštartuje svoju kariéru, personalisti jej naznačia, že už patrí do starého železa. S kamarátkou Meggi preto vymyslí plán, že bude o svojom veku klamať a bude sa vydávať za mladšiu, než v skutočnosti je. Príbeh začne naberať grády, keď Liza začne žiť opäť ako dvadsaťročná. Zamiluje sa do tatéra Josha s vlastným štúdiom, ktorý je o 14 rokov mladší, a začne sa kamarátiť s jeho rovesníkmi. Život mladej ženy jej prinesie aj vysnenú prácu asistentky vo vydavateľstve a... Viac ti už nebudeme prezrádzať, aby sme ti nepokazili chvíle, ktoré so seriálom určite rada stráviš.

Younger
Zdroj: MTV Entertainment Studios

Skvelé hodnotenie po celom svete

Seriál sa začal vysielať v Spojených štátoch už v roku 2015 a okamžite si získal srdcia miliónov fanúšikov po celom svete. Na hodnotiacom portáli Rotten Tomatoes získal od kritikov výnimočné skóre 97 % (Tomatometer) a od divákov 87 % (Audience Score). Na ČSFD získal seriál o niečo horšie skóre – 72 % –, no aj tak sa mu darí veľmi dobre. 

Younger
Zdroj: MTV Entertainment Studios

Hlavnú úlohu si strihla známa americká herečka Sutton Foster, ktorá svoju kariéru odštartovala v roku 1996 na Broadwayi v muzikáli Pomáda. Zaujímavosťou je, že práve počas premiéry seriálu Znovu 20 mala v tom čase herečka Sutton Foster rovnako štyridsať rokov. V seriáli uvidíš aj herečku Hillary Duff (Podoby lásky, Slez ze stromu, Opravdové ženy), Debi Mazar (Mafiáni, The Doors), Miriam Shor či Dana Amboyera (Batman vs. Superman: Úsvit spravedlnosti, Trable o Vánocích).

Čo určite oceníš, je relatívne krátka minutáž; každý diel má okolo 20 až 30 minút, vďaka čomu si ho môžeš vychutnať aj počas obedovej pauzy. Každá séria pritom pozostáva z 12 epizód, takže ak seriálu Younger či Znovu 20 prepadneš, dokážeš jednu sériu dopozerať aj počas dlhšieho večera.

Younger
Zdroj: MTV Entertainment Studios

Seriál Younger či Znovu 20 štartuje už vo štvrtok 27. mája na videoportáli Voyo, pričom zatiaľ si budeš môcť vychutnať prvú sériu. Časom pribudne ďalších päť sérií, takže si kompletný seriál, samozrejme, aj s dabingom, budeš môcť pozrieť práve na Voyo.cz.

Domov
Zdieľať
Diskusia