Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. mája 2021, 9:08
Čas čítania 0:41
Kamila Šebestová

Víťaza Eurovízie diváci obvinili z užívania drog počas priameho prenosu

Víťaza Eurovízie diváci obvinili z užívania drog počas priameho prenosu
Zdroj: EBU / Andres Putting / materiály volně k užití pro novináře
NEWS EUROVÍZIA
Uložiť Uložené

Diváci tvrdia, že taliansky spevák zo skupiny Maneskin si počas Eurovízie šnupol drogu zo stola. Spevák to popiera. Tvrdí, že sa pozeral na rozbitý pohár pod stolom.

Damiano David z talianskej kapely Maneskin sa naklonil k stolu v pozícii, ktorá nápadne pripomínala šnupanie kokaínu. Spravil to v priamom prenose počas speváckej šou Eurovízia, keď sa punkrocková kapela tešila z výhry. 

Spevák obvinenie odmieta. Chystá sa dobrovoľne podstúpiť drogový test. „Chceme vyvrátiť klebety,“ povedal novinárom na letisku v Taliansku po návrate z Eurovízie.

Obvinenia popiera aj basgitaristka Victoria De Angelis. „Sme proti užívaniu kokaínu a iných drog. Nikdy by sme to, samozrejme, neurobili. Šokovalo nás, že tomu verí toľko ľudí,“ vyhlásila. 


Tvrdenie, že spevák bral drogy počas vysielania Eurovízie, sa rozšírilo najmä vo Francúzsku. Ku kontroverznému incidentu sa včera vyjadrila dokonca aj francúzska ministerka zahraničných vecí. „Ak bude treba, spravia si test,“ povedala v nedeľňajšej spravodajskej relácii.  

Klebety o šnupaní kokaínu kapela včera vyvrátila so slovami, že majú dôkaz o rozbitom pohári, ku ktorému sa Damiano David naklonil. Potvrdili to aj organizátori súťaže. Fotku rozbitého skla pri kapele Maneskin zdieľal podľa Ladbiblu používateľ Twitteru. 

Rozbité sklo pri nohách hudobníkov z kapely Maneskin.
Rozbité sklo pri nohách hudobníkov z kapely Maneskin. Zdroj: Twitter/Ladbible

Punkrocková skupina Maneskin vyhrala Eurovíziu so skladbou Zitti E Buoni. Vo finále porazili Švajčiarov a Francúzov. Taliansko si tak pripísalo tretie víťazstvo v histórii Eurovízie.

Odporúčané
Eurovíziu vyhrali Taliani s vystúpením ako z 80. rokov. Česi poslali Bena Cristovaa, počas šou vystúpil aj raper Flo Rida Eurovíziu vyhrali Taliani s vystúpením ako z 80. rokov. Česi poslali Bena Cristovaa, počas šou vystúpil aj raper Flo Rida 23. mája 2021, 10:31
Domov
Zdieľať
Diskusia