Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah je PR správa spoločnosti Niké.
14. mája 2021, 15:19
Čas čítania 1:39
Sponzorovaný obsah

Jano Lašák a Laco Borbély ťa v novej kampani Niké pobavia, ale prinesú tiež zaujímavé novinky v tipovaní

ŠPORT
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov (zobraziť obsah)
späť na hlavnú stránkuSpäť

Nová kampaň s Jánom Lašákom a Lacom Borbélym ťa má pobaviť, ale tiež prináša nové výhody pre tipérov.

S príchodom majstrovstiev sveta v ľadovom hokeji IIHF štartujú v Niké Majstrovské dni. Tipérska spoločnosť si pre teba pripravila veľkolepú kampaň, v ktorej budeš môcť vidieť hokejovú brankársku legendu Jána Lašáka, ktorému bude asistovať tradičná tvár Niké Laco Borbély, ale aj partička mladých hokejistov. Nová kampaň má divákov pobaviť, ale zároveň priniesť výhody pre tipérov.

Baner
Zdroj: Niké
Registruj sa

Hokejové majstrovstvá sveta sú sviatkom všetkých športových fanúšikov, ale rovnako aj tipérov. Chceme ich ako vždy potešiť zaujímavými spotmi a skvelými výhodami. Prinášame majstrovskú kampaň na čele s fenomenálnym brankárom Jánom Lašákom. Na našich klientov, či už nových, alebo existujúcich, čaká niekoľko tipérskych odmien. Súčasťou kampane sú navyše aj skvelé súťaže na sociálnych sieťach o zaujímavé ceny. V Niké sa začali majstrovské dni,“ prezradil výkonný riaditeľ Niké Ing. Roman Berger.

Niké ti prináša majstrovské bonusy

Ak si ešte netipoval v Niké, od dnešného dňa môžeš získať hneď niekoľko odmien. Po registrácii a úspešnom overení automaticky dostaneš 20 eur zadarmo vo voľných tiketoch. To však nie je všetko. Novinkou je, že následne sa ti prvým vkladom na konto alebo podaným tiketom v pobočke spustí Bonus bez limitu.

Hokej
Zdroj: Niké

Bonus bez limitu, kde môžeš získať, koľko chceš, je postavený na siedmich úrovniach. Prekonanie jednej úrovne znamená, že prestávkuješ určitý herný vklad v danej úrovni. Za dosiahnutie každej potom získaš odmenu vo forme voľných tiketov. Za jeden deň môžeš prejsť hoci aj všetkými úrovňami. Pokorenie prvých šiestich úrovní má presne stanovenú odmenu, celkovo ti Niké pripíše 19 eur a zdolať ich môžeš iba raz. Posledná – siedma úroveň – je bez limitu. Môžeš ju tak prejsť raz, dvakrát, resp. koľkokrát chceš. Sám sa tak rozhoduješ o odmene, ktorú získaš. Na maximálne využite Bonusu bez limitu máš pritom 14 dní.

Nová majstrovská kampaň však prináša výhody aj pre existujúcich klientov. Niké ich predstaví už o štyri dni, presne v utorok 18. mája! Počas majstrovskej kampane to bude rozhodne majstrovské! Máš sa na čo tešiť!

Hokej
Zdroj: Niké

Nová kampaň

Súčasťou novej kampane sú nielen majstrovské bonusy, ale aj nové reklamné spoty, ktorých hlavnou hviezdou je Ján Lašák, majster sveta z Göteborgu v roku 2002.  

Niké vnímam ako spoločnosť, ktorá intenzívne podporuje slovenský šport. Preto som sa na vzájomné spojenie veľmi tešil. Keď som videl prvýkrát scenár spotov, v dobrom som sa bavil na jeho myšlienke. Následne, keď som uvidel samotnú scénu naživo, spadla mi sánka. Je to skvele spracované,“ povedala známa osobnosť slovenského hokeja.

Ján Lašák v spotoch neúčinkuje sám. Predstaví sa v úlohe tímového lídra, ktorý bude svojich profi zverencov hecovať k najlepším výkonom. Na všetky hokejové výstrely bude dohliadať aj nezameniteľný Laco Borbély, dlhoročná tvár značky Niké. Nový spot, ktorý budeš môcť vidieť počas tohtoročných MS v hokeji, si môžeš pozrieť už teraz.

Domov
Zdieľať
Diskusia