Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Obsah vznikol v spolupráci so spoločnosťou Y-Games.
13. mája 2021, 22:52
Čas čítania 1:35
redakcia

Univerzitné Majstrovstvá SR v ešport: sleduj súboj o titul a postup na prestížny európsky pohár s prizepoolom 15 000 eur

ŠPORT
Uložiť Uložené

Najlepší hráči turnajov League of Legends, CS:GO a Hearthstone zabojujú o majstrovské tituly. Podporte ich na oficiálnych streamoch.

Univerzitný ešport na Slovensku sa neustále rozrastá, čoho dôkazom je prichádzajúce finále UNI MSR ligy – letný semester 2021 pod záštitou ministra školstva, vedy, výskumu a športu. Univerzitné MSR v elektronických športoch spoznajú svojich víťazov už tento víkend 14. – 16. mája počas live prenosu zápasov turnajov Accenture League of Legends, Titans freelancers CS:GO a Hearthstone.

esport
Zdroj: Slovenský univerzitný ešport

Počas livestreamu z profesionálneho ešportového štúdia novej televízie Chuck TV si budeš môcť pozrieť štyri najlepšie tímy a štyroch hráčov, ktorí sa svojím hraním v lige prebojovali až do play-off a následne do finále.

Rozpis finálových streamov: 

  • Piatok 14. 5. od 13.00 – Accenture League of Legends – komentuje Mortshee, Kangae  
  • Sobota 15. 5. od 13.00 – Titans freelancers CS:GO – komentuje Jafress, Sajmon, Reyzx, Papo
  • Nedeľa 16. 5. od 13.00 – Hearthstone – komentuje Mamut, Sojkies, Rju

O majstrovské tituly a prizepool 2 450 eur zabojujú tímy a hráči, ktorí postúpili z ligy do play-off. V League of Legends turnaji sa hrá nielen o skvelý prizepool, ale aj o postup na európsky pohár EU UNI Masters s prizepoolom 15 000 eur.

Do play-off súťaže sa prebojovali minuloroční majstri ESTUBA a TEDI Bears Alfa, ktorí postúpili priamo do semifinále. O dve posledné miestenky na live vysielanie zabojujú tímy ESTUBA Rising, EUBA Esport, UNIZA Yeagerists a eTUKE STEEL CROWS RED, ktoré odohrajú štvrťfinále ešte tento týždeň. 

esport
Zdroj: Slovenský univerzitný ešport

CS:GO turnaj napokon kompletne ovládli hráči Comenius Esport a ESTUBA, ktorí postupujú do semifinále bez jedinej prehry na konte. O ďalšie miesta v semifinále zabojujú štyri skvelé tímy, ktoré sa po dlhých 10 týždňoch zápasov prebojovali až do play-off. UNIZA esports sa stretne vo štvrťfinále s tímom Esport UPJŠ. ESTUBA XY bude o svoju miestenku bojovať s tímom UNIZA chlebatreba. Sleduj fanpage Slovenský univerzitný ešport pre aktuálne výsledky zápasov. 

esport
Zdroj: Slovenský univerzitný ešport

Hearthstone liga bola svedkom záverečných štvrťfinálových zápasov, kde 8 najlepších hráčov bojovalo o svoje miesto na finále v nedeľu 16. mája. Z 8 najlepších hráčov v tabuľke – Esport UPJŠ patriq678, ESTUBA HiImJoZo, UNIZA esports marekkraj, VS D. Sládkovičovo mhs, UCM TEDI Bears Barret781, UNIZA esports majsssster, ETUKE KingXar, UKF E-Sports mtsftk sa nakoniec do semifinále prebojovali prví štyria vymenovaní. Podarí sa minuloročnému majstrovi HiImJoZo zopakovať svoj úspech, alebo sa dočkáme nového majstra univerzitnej ligy v Hearthstone? Aktuálny stav štvrťfinále a celkovú tabuľku turnajov nájdete na oficiálnom webe turnaja.

esport
Zdroj: Slovenský univerzitný ešport

Sleduj finále Univerzitných majstrovstiev SR v elektronických športoch už tento víkend a fandi slovenskému ešportu. Live prenosy môžeš sledovať na streamovacej platforme Twitch, alebo na Facebook fanpage Slovenský univerzitný ešport či priamo na TV stanici Chuck TV. UNI MSR sa konajú pod záštitou ministra školstva, vedy, výskumu a športu Branislava Gröhlinga. 

Domov
Zdieľať
Diskusia