Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. apríla 2021, 19:06
Čas čítania 0:53
Dominik Vetrák

Anthony Mackie sa o Captainovi America 4 dozvedel od predavača v obchode. Tajnosti v Marveli sú na úplne inej úrovni

Anthony Mackie sa o Captainovi America 4 dozvedel od predavača v obchode. Tajnosti v Marveli sú na úplne inej úrovni
Zdroj: The Walt Disney Company
FILMY A SERIÁLY CAPTAIN AMERICA 4
Uložiť Uložené

Niektorí herci v Marveli nevedia, v akom filme a či vôbec sa ešte v príbehu objavia. A niekedy to vieme skôr ako oni samotní.

Anthony Mackie sa o tom, že vzniká film Captain America 4, dozvedel v obchode. Neoboznámil ho s tým šéf štúdia Marvel Kevin Feige ani nikto zo štúdia Disney. Zistil to v obchode, keď sa k nemu otočil nadšený fanúšik a s mobilom v ruke sa ho spýtal, či je to naozaj pravda. Mackie vtedy netušil, o čom to hovorí. 

Herec to prezradil v rozhovore pre Entertainment Weekly. Aj preto údajne rád spolupracuje s Marvelom. Nikdy nevie, čo ho čaká. Väčšinou si ho zavolajú do Los Angeles a predostrú mu, aké majú plány s jeho postavou, čo je podľa neho vždy veľmi vzrušujúce.

Nie je žiadnym tajomstvom, že štúdio Marvel si svoje plány poriadne stráži. Herec Tom Holland napríklad nevedel, že Iron Man vo filme Avengers: Endgame zomrie. Keď mal ísť natáčať scénu jeho pohrebu, povedali mu, že ide o svadbu.

Odporúčané
Svet Marvelu má nového Captaina America. Sam v médiách rozniesol vládu USA a dal černochom hrdinu, na ktorého môžu byť hrdí Svet Marvelu má nového Captaina America. Sam v médiách rozniesol vládu USA a dal černochom hrdinu, na ktorého môžu byť hrdí 24. apríla 2021, 11:27

Anthony Mackie hrá nového Captaina America. Po finálnej epizóde seriálu The Falcon and the Winter Soldier je to už jasné. Dostal nový oblek, prebral štít Steva Rogersa a chystá sa bojovať za USA a celý svet pod novou identitou. Diváci rozmýšľali, kde Sama, Buckyho a spol. uvidíme najbližšie. Bude to druhá sezóna seriálu?

Nie, bude to film. Konkrétne je reč o Captainovi America 4. Scenár má napísať Malcolm Spellman, tvorca seriálu o Falconovi a Winterovi Soldierovi. Dátum premiéry ani žiadne ďalšie informácie nie sú známe.

Captain America
Zdroj: The Walt Disney Company/Disney+
Domov
Zdieľať
Diskusia