Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. apríla 2021, 19:30
Čas čítania 0:58
Adam Novosad

Do Jasnej prišli na lyžovačku tisíce ľudí. Pod svahom to vyzerá ako na koncerte, varuje lekár

NEWS KORONAVÍRUS
Uložiť Uložené

V lyžiarskom stredisku Jasná zvažujú otvorenie areálu aj počas pracovných dní budúceho týždňa.

Zima sa blíži ku koncu, ale na horách zostáva dostatok snehovej pokrývky na poslednú lyžovačku. Stredisko Jasná preto vopred avizovalo, že vďaka uvoľneniu opatrení umožní záujemcom o lyžovačku postupnú rozlúčku so sezónou. Zjazdovku otvorili 22. apríla a záujem bol v prvý deň taký vysoký, že Jasná zvažuje ponechať stredisko otvorené celý budúci týždeň, informuje MY Liptov.

Momentálna situácia vyzerá tak, že lyžovanie v Jasnej bude možné do začiatku mája. „Na lyžovanie bude potrebný negatívny test na covid-19 nie starší ako 48 hodín, prekrytie dýchacích ciest a dodržiavanie všetkých základných preventívnych pravidiel,“ vysvetlil v stanovisku prevádzkovateľ strediska spoločnosť Tatry Mountain Resorts.

Jasná
Zdroj: TASR/Miroslava Mlynárová

Už v prvý deň opätovne spustenej prevádzky zavítalo na svahy 1 700 ľudí, v piatok stredisko očakávalo 2 500 až 2 800 návštevníkov.

Domov
Zdieľať
Diskusia