Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. apríla 2021, 17:45
Čas čítania 0:43
Viktor Kniš

Ondřej Novotný: Z Ďatelinku som sklamaný dodnes, no stále ho mám rád

NEWS
Uložiť Uložené

Spoluorganizátor organizácie Oktagon MMA nám porozprával o svojich moderátorských začiatkoch. Spätne zhodnotil očakávaný zápas Milan Ďatelinka vs. Karlos Vémola a prezradil nám zaujímavosti zo zákulisia obľúbeného športu.

V tomto videu sa dozvieš:
  • Ako si Ondřej Novotný spomína na svoje moderátorské začiatky.
  • Ako sa s odstupom času pozerá na preplnené štadióny na Oktagonoch pred pandémiou.
  • Ako vníma Novotný s odstupom času zápas medzi Ďatelinkom a Vémolom.
  • Aký má vzťah s Ďatelinkom.
  • Podľa čoho organizátori vyberajú súperov najlepším MMA zápasníkom v Oktagone.
  • Prečo zorganizovali duel medzi dvoma populárnymi youtubermi Explom a Vláďom.

Ondřej Novotný je spoluzakladateľom organizácie Oktagon MMA, ktorá už pred časom prekročila hranice Československa. Každým turnajom sa organizátorom darí posúvať latku nielen v rámci samotných hlavných aktérov, ale aj po stránke vizuálneho zážitku pre diváka. Novotný však nezačínal ako rodený podnikateľ, ktorý má stopercentný prehľad o športovom dianí.

Pamätníci mohli jeho tvár pred viac ako desiatimi rokmi vidieť v legendárnej českej šou Robinsonov ostrov, kde sa ako moderátor preslávil. Následne bol z neho fulltime športový komentátor. Vďaka svojej jasnej vízii a ambicióznosti sa spoločne so Slovákom Pavlom Nerudom rozhodli rozbehnúť vlastný MMA projekt a zvyšok príbehu už všetci dobre poznáme. 

Odporúčané
Ján Krošlák: V OĽaNO sú aj „svedkovia Igorovi“. Minimálne polovica klubu ho kritizuje, už nie je stredobodom vesmíru (Rozhovor) Ján Krošlák: V OĽaNO sú aj „svedkovia Igorovi“. Minimálne polovica klubu ho kritizuje, už nie je stredobodom vesmíru (Rozhovor) 20. apríla 2021, 15:30

V našom rozhovore porozprával Ondřej Novotný aj o pozadí fungovania tohto biznisu, o peniazoch, ale aj o ostro sledovanom zápase Ďatelinku a Karlosa Vémolu. 

Domov
Zdieľať
Diskusia