Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. apríla 2021, 16:35
Čas čítania 0:49
Dominik Vetrák

Režisér filmu Rýchlo a zbesilo 9 konzultoval fyziku a lietanie do vesmíru na autách s odborníkmi a vedcami

Režisér filmu Rýchlo a zbesilo 9 konzultoval fyziku a lietanie do vesmíru na autách s odborníkmi a vedcami
Zdroj: Universal Pictures
FILMY A SERIÁLY RÝCHLO A ZBESILO 9
Uložiť Uložené

Rýchlo a zbesilo 9 bude jeden z najšialenejších akčných filmov vôbec.

Filmy zo série Rýchlo a zbesilo sú čoraz šialenejšie. V každom diele sa dočkáme bláznivých scén a kaskadérskych kúskov, ktoré lámu zákony fyziky a logiky.

Už dlhší čas vieme, že v Rýchlo a zbesilo 9 sa pozrieme do vesmíru. Naznačuje to aj posledná scéna z nového traileru, kde vidíme Romana (Tyrese Gibson) a Teja (Ludacris) doslova letieť v aute spojenom s raketami smerom do vesmíru. 

Odporúčané
Emma Watson stihla za 31 rokov zažiť vrchol Hollywoodu. Ktoré sú jej najlepšie filmy a ako vystúpila z tieňa Harryho Pottera? Emma Watson stihla za 31 rokov zažiť vrchol Hollywoodu. Ktoré sú jej najlepšie filmy a ako vystúpila z tieňa Harryho Pottera? 16. apríla 2021, 14:33

Prekvapujúce je, že tvorcovia lietanie do vesmíru konzultovali s vedcami a fyzikmi. Prezradil to režisér Justin Lin v rozhovore pre The Hollywood Reporter. V prvom rade priznáva, že let do vesmíru plánoval pre sériu dlhšie, ale nenašiel správny dôvod, ktorý by účasť vo vesmíre obohacoval po emocionálnej dejovej línii.

Domov
Zdieľať
Diskusia