Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. apríla 2021, 12:10
Čas čítania 0:59
Katarína Danková

Mladý návrhár Daniel Essa predstavuje nadčasové tenisky, ktoré si zamiluješ

MÓDA
Uložiť Uložené

Keď sa stretne luxus, pohodlie a dizajn, zrodí sa obuv v podaní francúzskej značky návrhára so sýrskymi koreňmi Daniela Essu.

Minimalizmus v novej podobe. Daniel Essa je síce mladé a pomerne neznáme meno v prostredí navrhovania luxusnej obuvi, no už na začiatku svojej kariéry sa snaží o udržateľný koncept a minimalizmus. 

Odporúčané
Trendy v dámskej obuvi pre rok 2021 sú sofistikované, ale aj poriadne sexi Trendy v dámskej obuvi pre rok 2021 sú sofistikované, ale aj poriadne sexi 21. januára 2021, 15:30

Francúzsku značku luxusnej obuvi, ktorá prišla na trh pred štyrmi rokmi, vedie kreatívny riaditeľ sýrskeho pôvodu Daniel Essa. Svojou sofistikovanou prácou pretvára dizajn obuvi na úplne iný level. Nadčasovosť, minimalizmus, elegancia a čistota. Luxus v podaní Daniela Essu skutočne očaruje ľudí po celom svete.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa D A N I E L E S S A (@danielessa)

Tenisky vyrábané ručne v ateliéri v Taliansku s použitím certifikovanej udržateľnej hovädzej kože vo viacerých vrstvách, ktorá je ručne tónovaná, aby sa minimalizoval vplyv na zdravie a životné prostredie, si navyše môžeš personalizovať. Odolné šnúrky zaviazané na viacero spôsobov teda ulahodia každému vkusu a sú dostupné v siedmich farbách, ktoré môžeš neustále meniť podľa svojej nálady.

Domov
Zdieľať
Diskusia