Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. apríla 2021, 20:10
Čas čítania 0:37
Viktor Kniš

Ten, čo ju minie na totálne hlúposti, aj ten, ktorý prepočítava každý cent. Toto sú typy ľudí po výplate podľa Naked Bananas

OSOBNOSTI NAKED BANANAS
Uložiť Uložené

Naked Bananas tentoraz trefne opísali stereotypy ľudí po výplate.

Naked Bananas si tentoraz zobrali do parády klasické stereotypy, ktoré nám ako prvé napadnú, keď zaznie slovo výplata. Svoje nápady opäť veľmi dôveryhodne stvárnili aj herecky – nechýbajú tí, ktorí dokážu celú výplatu minúť na hlúposť, ktorú vôbec nepotrebujú, a ani tí, ktorí si za ňu radšej kúpia drahé tenisky, než by mali vrátiť požičané peniaze. Zabavia ťa aj tí, ktorí nikdy neprinesú z pošty všetky peniaze.

Youtuberi si posvietili aj na aktuálnu situáciu v súvislosti s pandémiou, keď podľa nich Slováci zarábajú výrazne menej. Všetko zaklincuje otec, ktorý svojmu synovi zoberie prvé zarobené peniaze so slovami „kým žiješ pod mojou strechou...“. Samozrejme, cieľom nie je vysmievať sa komukoľvek, kto sa vo videu nájde, skôr trefne opísať niektoré z našich zvykov a zlozvykov. 

Odporúčané
Šajmove prvé rozhovory s Rytmusom a so Separom dopadli naozaj zle. Zaspomínaj si s nami na časy plných klubov Šajmove prvé rozhovory s Rytmusom a so Separom dopadli naozaj zle. Zaspomínaj si s nami na časy plných klubov 4. apríla 2021, 16:46

Tvorcovia z Naked Bananas patria k najaktívnejším youtuberom na Slovensku, dlhodobo sa im darí vydávať aspoň jedno video týždenne bez ohľadu na pandemickú situáciu. Aj vďaka tomu má každý ich výtvor stovky tisíc pozretí. 

 

Domov
Zdieľať
Diskusia