Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. apríla 2021, 18:41
Čas čítania 0:53
Tímea Krauszová

Bývalý olympionik prišiel počas zápasu MMA o prst. Nepamätá si, ako sa to stalo

Bývalý olympionik prišiel počas zápasu MMA o prst. Nepamätá si, ako sa to stalo
Zdroj: Oktagon MMA
ŠPORT MMA
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Chýbajúci prst rýchlo našli a chirurg mu ho šikovne prišil späť na ruku.

Upozornenie: Zábery na zranenie nie sú vhodné pre citlivé osoby.

Bývalý olympijský bojovník za Kanadu Khetag Pliev zápasil počas Cage Fury Fighting Championships (CFFC) s Devinom Goodalom. Hoci podľa vlastných slov sám nevie, ako sa to stalo, uprostred zápasu sa mu doslova odtrhol prst z ruky. Goodale zápas vyhral, zatiaľ čo Plieva čakal chirurgický zákrok, píše The Guardian

Odporúčané
V Rusku ťa za 12-tisíc eur vezmú stíhačkou na okraj vesmíru, hovorí cestovateľ Martin. Možnosti sú tam neobmedzené (Rozhovor) V Rusku ťa za 12-tisíc eur vezmú stíhačkou na okraj vesmíru, hovorí cestovateľ Martin. Možnosti sú tam neobmedzené (Rozhovor) 2. apríla 2021, 9:30

Nevie, kedy prišiel o prst

Štvornásobný národný šampión v zápasení má prezývku Terminátor a reprezentoval Kanadu na londýnskych olympijských hrách v roku 2012. Brutálne zranenie utrpel počas CFFC 94, ktorý na základe technického knockoutu teda vyhral jeho súper Goodale. Oficiálnym dôvodom víťazstva na Sherdog.com je „odtrhnutý prst“.

„Nič si nepamätám, neviem,“ povedal krátko po zranení Pliev. „Trafilo ma niečo veľké, nepamätám si, čo sa stalo. Ak mám byť úprimný, nepamätám si, čo sa stalo,“ opakoval s tým, že si ešte bude musieť pozrieť záznam.

Nie je úplne jasné, ako k tomuto zraneniu došlo, no podľa redaktora ESPN chýbajúci prst rýchlo našli a zápasníka odviezli do nemocnice. Chirurg mu prst šikovne prišil späť na ruku.

Plievova ruka by sa mala zotaviť. Prst bol zaseknutý v jeho rukavici, zrejme preto si spočiatku pod prívalom adrenalínu zo zápasu ani nevšimol, že ho nemá.

Domov
Zdieľať
Diskusia