Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok vznikol v spolupráci s televíziou Markíza.
10. apríla 2021 o 11:29
Čas čítania 2:53
Denisa Bodková

Účasť na castingu im zmenila život. Získali množstvo followerov, vydali albumy a zarobili státisíce eur

Účasť na castingu im zmenila život. Získali množstvo followerov, vydali albumy a zarobili státisíce eur
Zdroj: Instagram/@barborapiesova_official
HUDBA BEN CRISTOVAO EMMA DROBNÁ MIRO JAROŠ SUPERSTAR
Uložiť Uložené

Vieš spievať a chceš sa stať slávnym? Využi šancu a prihlás sa do novej SuperStar.

Ich mená pozná celé Slovensko aj Česko, na Instagrame ich sledujú desiatky až stovky tisíc fanúšikov a na konte majú úspešné albumy. Okrem speváckeho talentu ich spája účasť v talentovej súťaži SuperStar.


Šou, ktorú môžeme sledovať na televíznych obrazovkách od roku 2005, sa stala odrazovým mostíkom pre množstvo mladých ľudí, ktorí sa rozhodli ísť za svojím snom a živiť sa tým, čo ich baví najviac.


Ak si aspoň trochu odvážny, určite nezmeškaj šancu svojho života, ktorá ťa môže dostať na pódiá pred tisícky divákov. Už čoskoro totiž odštartuje ďalší ročník SuperStar, na ktorom sa môžeš zúčastniť aj ty. Okrem toho, že môžeš ukázať svoj talent a zviditeľniť sa, televízia Markíza ti poskytne priestor v najsledovanejšom programe v krajine.

 
Potom záleží už len na tebe, ako tento vstupný „kapitál“ využiješ. V dôsledku pandemickej situácie bude tohtoročný casting prebiehať online, čo môže byť aj menej stresujúce. Ak máš pochybnosti, či to stojí za to, možno ťa presvedčí úspech nižšie uvedených superstáristov.

Zahviezdi v Superstar aj ty

Medzi najznámejších účastníkov súťaže patrí jednoznačne Emma Drobná, ktorá zahviezdila v štvrtej sérii a aj ju vyhrala. Ak si SuperStar z roku 2015 nevidel, Emmu určite poznáš aj napriek tomu.

Dva roky od castingu speváčka predstavila svoj debutový album You Should Know, kde stavila na čisto anglické texty, a minulý rok sme sa dočkali aj druhého albumu Better Like This, na ktorom nájdeš aj spoluprácu so Separom. Emma nám všetkým dokázala, že patrí na pódiá, a svedčí o tom aj jej Instagram s viac ako 206-tisíc followermi.


Víťazkou poslednej série Česko Slovenská SuperStar je Barbora Piešová, ktorú si z castingu pamätáme v rifliach, mikine, so strojčekom a s excelentným výkonom, aký predvádzala počas celej šou.

Podľa jej vlastných slov bolo účinkovanie v SuperStar náročné, no určite by do toho šla znovu. „Je to skvelá skúsenosť a vôbec to neľutujem. Spoznala som veľa skvelých ľudí a zistila som, že fanúšikov mám na Slovensku aj v Česku,” prezradila Barbora pre Refresher.


Narastajúci fame sa odzrkadlil aj na jej instagramovom profile, ktorý pred SuperStar nemala ešte ani založený. „Počas šou až do finále mi pribudlo 156-tisíc followerov,“ povedala. Barbora je nielen talentovaná speváčka či šoumenka, ale aj skladateľka, čo sme mali možnosť zistiť aj pri jej songu Anjeli, ktorý si sama napísala a naspievala so svojou sestrou.

Barboru malo príležitosť spoznať celé Slovensko i Česko len pred necelým rokom, no už teraz má za sebou úspešné spolupráce a vystúpenia napríklad s Richardom Müllerom či s Mariánom Čekovským, ktorý je aj jedným z porotcov SuperStar. Svoj debutový album vydala len nedávno a nazvala ho Som flegmatik, ale optimista a počuť na ňom môžeš aj Moju reč. Najnovšie máme možnosť Barboru vidieť v ďalšej markizáckej šou, tentoraz nám svoj talent predvádza v Tvoja tvár znie povedome.

Odporúčané
KVÍZ: Pamätáš si ešte na víťazov, porotcov a iné fakty o československých SuperStar? Otestuj sa! KVÍZ: Pamätáš si ešte na víťazov, porotcov a iné fakty o československých SuperStar? Otestuj sa! 4. júna 2020 o 10:40

Ben Cristovao sa na Česko Slovenskej SuperStar zúčastnil pred takmer 12 rokmi. Aj napriek tomu, že skončil na siedmom mieste, určite nebudeme klamať, ak ho zaradíme medzi tých, ktorí sa dokázali presadiť najlepšie.

Ben sa okamžite stal miláčikom publika, predovšetkým toho ženského, a aj napriek svojmu nie najdokonalejšiemu spevu si rokmi dokázal vybudovať veľký fanklub a uskutočniť mnohé spolupráce aj so slovenskými interpretmi, ako napríklad s Máriou Čírovou, Egom či so Simou. O jeho úspechu svedčia aj 4 albumy a EP, ktoré vydal v roku 2019. Ben sa na SuperStar nezúčastnil iba ako finalista, ale v roku 2018 dokonca zasadol do porotcovského kresla.

Dnes už každý musí uznať, že jeden z najlepšie zarábajúcich superstáristov je Miro Jaroš, ktorý sa na talentovej súťaži zúčastnil pred 15 rokmi.

Aby sme boli presní, bola to úplne prvá séria SuperStar, ktorá odštartovala na Slovensku jeden z najúspešnejších televíznych formátov. Miro Jaroš v nej skončil na šiestom mieste a najväčší úspech zožal až o niekoľko rokov neskôr, keď sa začal venovať pesničkám pre deti.

Tie mu zarobili nemalé peniaze, o čom svedčia aj views jeho klipov na YouTube, ktoré presahujú desiatky miliónov.

Odporúčané
Miro Jaroš zarába na detskej hudbe státisíce eur. Tržby za desiatky koncertov aj cédečká medziročne navýšil o 43 percent Miro Jaroš zarába na detskej hudbe státisíce eur. Tržby za desiatky koncertov aj cédečká medziročne navýšil o 43 percent 24. júla 2018 o 13:24


Jednou z najúspešnejších slovenských finalistiek speváckej šou je rozhodne Celeste Buckingham, ktorá je známa aj v USA. Okrem dvoch vydaných albumov si stihla zahrať aj v celovečernom rozprávkovom filme a objavila sa aj v prestížnom hudobnom magazíne Billboard. Medzi jej najhranejšie songy určite patrí aj pieseň Run Run Run, ktorá dlho kraľovala slovenským rádiám.

Ďalší ročník SuperStar je onedlho tu, aj ty môžeš byť jeho súčasťou a odštartovať skvelú kariéru. Stačí nezmeškať casting a ukázať, čo v tebe je. Všetky potrebné info nájdeš na casting.markiza.sk.

Zahviezdi v Superstar aj ty
Domov
Zdieľať
Diskusia