Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. marca 2021, 9:03
Čas čítania 0:49
Dominik Vetrák

Jason Statham sa v akčnej pecke Wrath of Man mstí za zabitie svojho syna. Sleduj explozívny trailer od Guya Ritchieho

Jason Statham sa v akčnej pecke Wrath of Man mstí za zabitie svojho syna. Sleduj explozívny trailer od Guya Ritchieho
Zdroj: Miramax
FILMY A SERIÁLY GUY RITCHIE JASON STATHAM WRATH OF MAN
Uložiť Uložené

Wrath of Man dorazí do kín už tento rok.

Britského režiséra Guya Ritchieho máme radi. Naposledy nás potešil v roku 2019, a to hneď dvojkombináciou filmov Gentlemen a Aladin. Po vydaní dvoch filmov sa pustil do príprav akčného thrilleru Wrath of Man, do ktorého obsadil Jasona Stathama.

Ritchie a Statham sú starí známi, veď spolupracovali už na troch filmoch (Podfu(c)k, Zbaľ prachy a vypadni a Revolver). 15 rokov po poslednej spolupráci na filme Revolver natočili ďalšiu akčnú záležitosť. 

Odporúčané
Tvorca CGI Vladimír Valovič: Pri Supermanovej tvári s fúzmi som si povedal: Fúú, veľa šťastia tomu, kto to bude robiť (Rozhovor) Tvorca CGI Vladimír Valovič: Pri Supermanovej tvári s fúzmi som si povedal: Fúú, veľa šťastia tomu, kto to bude robiť (Rozhovor) 25. marca 2021, 14:30


Postava H (hrá ju Jason Statham) sa v nej bude mstiť za zabitie svojho syna. Aj to bude zrejme motívom, prečo sa prihlásil ako jeden z vodičov obrnených vozidiel prepravujúcich obrovské množstvo peňazí. H sa očividne vyzná v zbraniach, v zabíjaní a v ľudskom správaní, o čom ťa presvedčí aj trailer nižšie. 

Domov
Zdieľať
Diskusia