Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. marca 2021, 6:01
Čas čítania 0:45
Dominik Vetrák

Jean-Claude Van Damme si zahrá v českom filme Bastardi 4. Scenár k pokračovaniu rasistickej série ho vraj nadchol

Jean-Claude Van Damme si zahrá v českom filme Bastardi 4. Scenár k pokračovaniu rasistickej série ho vraj nadchol
Zdroj: Cannon Film Distributors/Pegasfilm
FILMY A SERIÁLY JEAN-CLAUDE VAN DAMME
Uložiť Uložené

Bastardi 4 sa už natáčajú a čoskoro ich ansámbel doplní veľká hviezda.

Článok od kolegov na MovieZone nás pobavil. Najprv sme si mysleli, že ide o vtip. Lenže český Blesk skutočne píše, že Jean-Claude Van Damme bude natáčať český film. Ide o pokračovanie rasistickej trilógie od režiséra Tomáša Magnuseka pod názvom Bastardi 4. V týchto dňoch sa začalo natáčať na sídlisku Chánov v meste Most. 
Odporúčané
Tomáš Roller: Jeden vývojár nahodil Crysis 2 na torrenty a nepremenoval ho. Spôsobil tak revolúciu v hernom priemysle (Rozhovor) Tomáš Roller: Jeden vývojár nahodil Crysis 2 na torrenty a nepremenoval ho. Spôsobil tak revolúciu v hernom priemysle (Rozhovor) 7. marca 2021, 14:30

Podľa Blesku, ktorému to už potvrdil sám režisér, herec a producent Magnusek, zhrabne Jean-Claude za deň natáčania 3 milióny korún, čo je v prepočte okolo 115-tisíc eur. Natáčanie sa má skončiť do konca marca, no Jean-Claude nepríde do Česka skôr ako v máji. Má totiž strach zo súčasnej pandemickej situácie, a tak scény s ním natočia neskôr. Van Damme stvárni nájomného vraha. 

Podľa slov režiséra Magnuseka sa Van Dammeovi scenár údajne veľmi páči. Ide tak len o ďalší dôkaz toho, ako kariéra tejto veľkej hollywoodskej hviezdy upadla. Akčné hviezdy ako Van Damme či Bruce Willis už teraz očividne zoberú akúkoľvek rolu. Bastardi sa zrejme do kín stihnú dostať ešte tento rok, respektíve začiatkom toho budúceho. 

Posíláme první obrázek z pátečního natáčení filmu Bastardi 4: reparát. Děkuji všem za trpělivost, ochotu a nasazení. Skvělá práce.... #cabriolet #filmbastardi #camera #friday

Uverejnil používateľ Tomáš Magnusek Nedeľa 7. marca 2021
Domov
Zdieľať
Diskusia