Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. marca 2021, 15:16
Čas čítania 0:47
Dominik Vetrák

WandaVision sa malo skončiť inak. Pre covid-19 nestihli dokončiť finálnu epizódu a vystrihli veľa scén

WandaVision sa malo skončiť inak. Pre covid-19 nestihli dokončiť finálnu epizódu a vystrihli veľa scén
Zdroj: The Walt DIsney COmpany
FILMY A SERIÁLY WANDAVISION
Uložiť Uložené

Režisér Matt Shakman rozpovedal o problémoch s dokončovaním seriálu.

Režisér WandaVision Matt Shakman sa objavil v podcaste Kevina Smitha s názvom Fatman Beyond. Prezradil tam mnohé zaujímavosti, no nás najviac zaujalo to, ako covid-19 a pandémia spôsobili zmenu seriálu. Pôvodne sme mali vidieť Falcon and the Winter Soldier ako prvý marvelácky seriál. Všetko však zmenila pandémia covidu-19, a tak sa premiéry posúvali. 

Odporúčané
WandaVision: Scarlet Witch má nový kostým a silu, Vision sa znovuzrodil a Quicksilver je falošný WandaVision: Scarlet Witch má nový kostým a silu, Vision sa znovuzrodil a Quicksilver je falošný 6. marca 2021, 10:40

Shakman priznal, že jednotlivé epizódy nestíhali dokončiť na 100 % a nie sú spokojní ani s niektorými trikovými sekvenciami. Najviac zrejme utrpelo finále. Ak sa ti zdalo, rovnako ako nám, že príbeh bol uponáhľaný a finále bolo skratkovité, zdalo sa ti správne.

Domov
Zdieľať
Diskusia