Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. februára 2021, 11:55
Čas čítania 0:34
Tímea Krauszová

Nadrogovaný muž sa pohyboval v samodržkách s obnaženým údom a palicou v ruke v okolí bratislavského jazera: Hrozia mu 3 roky

NEWS SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Policajtom priznal, že užil drogy, odovzdal im aj zvyšky svojich zásob.

Policajti z Bratislavského kraja informujú na Facebooku o prípade 41-ročného muža, ktorého zadržali po nevhodnom správaní na verejnosti. Muž sa s obnaženým údom vraj správal hlučne, pohyboval sa v okolí jazera Draždiak v hlavnom meste.

Len v mikine a samodržkách

K jazeru Draždiak policajti prišli poobede okolo druhej po tom, čo im obnaženého muža nahlásili ľudia na linke 158. V okolí sa prechádzali aj rodiny s malými deťmi, ľudia policajtov nasmerovali k altánku, kde sa páchateľ zdržiaval. Muž mal na sebe len mikinu a samodržiace pančuchy.

Odporúčané
Dara Rolins: Komentáre hejterov čítam, ale ani ja nepíšem Beyoncé, aby sa inak obliekla a či niečo preháňa Dara Rolins: Komentáre hejterov čítam, ale ani ja nepíšem Beyoncé, aby sa inak obliekla a či niečo preháňa 23. februára 2021, 10:40

„Po spozorovaní policajtov muž odhodil palicu, ktorú dovtedy držal a vykrikoval nešpecifikované slová. Muž policajtom uviedol že je konzumentom drog, drogu aj užil a policajtom dobrovoľne vydal sáčok s obsahom zelenej sušenej rastliny,“ opisujú priebeh zásahu policajti. Muža zadržali a predviedli na stanicu. Za trestný čin výtržníctva mu v prípade uznania viny hrozia tri roky vo väzení.

Domov
Zdieľať
Diskusia