Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. februára 2021, 14:30
Čas čítania 0:33
Daniel Mikolášik

Tri roky po vražde: Zuzana Čaputová si uctila pamiatku Jána a Martiny, apeluje na odsúdenie objednávateľov

NEWS ZUZANA ČAPUTOVÁ
Uložiť Uložené

Pre spravodlivosť na Slovensku je podľa prezidentky Čaputovej veľmi potrebné, aby boli odsúdení aj objednávatelia vraždy.

Dnes sú to tri roky po brutálnej vražde novinára Jána Kuciaka a jeho snúbenice Martiny Kušnírovej v ich rodinnom dome vo Veľkej Mači. Ich pamiatku si na Námestí SNP v Bratislave prišla uctiť aj prezidentka Zuzana Čaputová.

Odporúčané
Šéfredaktor Aktuality.sk: Vláda Matoviča a Fica sa nedá porovnávať, nie je to iná liga, ale iný šport (Rozhovor) Šéfredaktor Aktuality.sk: Vláda Matoviča a Fica sa nedá porovnávať, nie je to iná liga, ale iný šport (Rozhovor) 21. februára 2021, 9:30

Po zapálení sviečky pri ich pamätníku uviedla, že si dnes obyvatelia Slovenska pripomínajú tragickú udalosť, ktorá sa stala v histórii mementom. „Od začiatku bolo jasné, že smrť nie je náhodná a že úzko súvisí s investigatívnou prácou Jána Kuciaka. Udalosti posledných mesiacov potvrdzujú, že to, o čom písal, boli pravdivé podozrenia,“ povedala prezidentka.

Domov
Zdieľať
Diskusia