Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. januára 2021, 18:27
Čas čítania 0:54
Viktor Kniš

VIDEO: V Rusku sa postavili proti demonštráciám za Navaľného tažkoodenci, zadržali tisícky protestujúcich

NEWS ALEXEJ NAVAĽNYJ RUSKO VLADIMIR PUTIN
Uložiť Uložené

Po zadržaní opozičného lídra Alexeja Navaľného a zverejnení investigatívneho dokumentárneho filmu o údajnom paláci Vladimira Putina sú v Rusku nepovolené demonštrácie.

Protesty proti zadržaniu ruského opozičného lídra Alexeja Navaľného pokračujú. V rámci početných demonštrácií už zadržali viac ako 4-tisíc ľudí, sú medzi nimi aj novinári, šéfredaktor spravodajského servera Mediazona mapujúci demonštrácie, ale aj Navaľného manželka.

Proti demonštrantom zasahujú v mnohých mestách aj ťažkoodenci, v Moskve pripravili aj špeciálnu stratégiu a uzatvorili niekoľko zastávok metra. Na poslednú chvíľu preto organizátori protestov menili taktiku. 

Odporúčané
K vlastníctvu „Putinovho zlatého sídla" za miliardu sa prihlásil oligarcha a kamarát ruského prezidenta K vlastníctvu „Putinovho zlatého sídla" za miliardu sa prihlásil oligarcha a kamarát ruského prezidenta 31. januára 2021, 9:12

Alexeja Navaľného zadržali pred niekoľkými týždňami, keď sa do Ruska vrátil po zotavení sa z otravy novičokom. Krátko po tom, ako aktivistu zatkli uzrel svetlo sveta dokumentárny investigatívny film, ktorý do dnešného dňa videlo viac ako 100 miliónov ľudí na celom svete.

Domov
Zdieľať
Diskusia