Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah je PR správa spoločnosti Samsung.
27. januára 2021 o 13:32
Čas čítania 1:49
Sponzorovaný obsah

Samsung Galaxy S21 Ultra 5G je tu. Predstavuje novú epickú kapitolu v histórii Galaxy

TECH SAMSUNG
Uložiť Uložené

Môžeš sa tešiť na inteligentný fotoaparát, skvelú výdrž batérie s rýchlym nabíjaním a ďalšie premakané funkcie.

Samsung predstavuje svoju novú vlajkovú loď - Galaxy S21 Ultra 5G. Čaká ťa poriadna nálož funkcií zabalená v príjemnom dizajne. Tešiť sa môžeš na dosiaľ najvyspelejší fotoaparát, najvyšší výkon a najlepší displej v histórií značky. 

Samsung, mobil, smartfón, Galaxy S21 Ultra 5G
Zdroj: Samsung

Spomedzi súrodencov z rodinky S21 5G je nový Samsung Galaxy S21 Ultra 5G ten najvybavenejší. Displej má špičkové rozlíšenie 3200 x 1440 Quad HD+ s 515 PPI, ktoré chráni tvrdené sklo Corning Gorilla Glass Victus, čo je najodolnejší variant Gorilla Glass. Obnovovacia frekvencia 10-120 Hz a vôbec najvyšší jas 1500 nitov ti prinesú neprekonateľný zážitok z obrazu. Vybrať si môžeš z čierneho a strieborného variantu. Oba pôsobia vďaka dymovej povrchovej úprave veľmi sofistikovane a nadčasovo.

Samsung spravil všetko preto, aby si si zážitok zo smartfónu mohol vychutnávať čo najdlhšie, bez potreby neustále ho nabíjať. Novinka z trojice smartfónov má najvýkonnejší čipset v histórii modelov Galaxy. Ponúka vyššiu rýchlosť, špičkový výpočtový výkon a výbornú energetickú účinnosť.  Keď energia dochádza, dobije sa na 50 % len za 30 minút.

Dva teleobjektívy a bezkonkurenčný zoom

Najväčšou pýchou Samsung Galaxy S21 Ultra 5G je inteligentný fotoaparát, ktorý spraví aj z fotenia muchy na stene jedinečný zážitok. Stojí za tým vylepšený snímač s rozlíšením 108 megapixelov, schopný urobiť HDR fotografie v 12-bitovej hĺbke s viac než trojnásobným dynamickým rozsahom. Na zadnej strane smartfónu sú tentokrát až štyri moduly fotoaparátu - ultraširoký, širokouhlý a dva teleobjektívy. Vybavené sú systémom automatického ostrenia Dual Pixel (2PD) a vďaka funkcii Space Zoom si objekty budeš vedieť priblížiť až 100-násobne.

Samsung, mobil, smartfón, Galaxy S21 Ultra 5G
Zdroj: Samsung

Pri nakrúcaní videa je možné vôbec po prvýkrát v sérii Galaxy zvoliť rozlíšenie 4K pri rýchlosti 60 fps pri využití všetkých objektívov vrátane predného. Najmä vlogeri by mali mať radosť z možnosti meniť perspektívu z predného objektívu na zadný, a to bez akejkoľvek straty kvality.

Vyber si z troch cenových variantov

Prvýkrát v sérii S sa pri modeli Galaxy S21 Ultra 5G stretávame aj s obľúbeným dotykovým perom S Pen s technológiou Wacom. Je na tebe, či ho budeš používať na písanie poznámok, úpravu fotografií alebo podpisovanie dokumentov. Použiť môžeš akékoľvek pero zo série Galaxy Note alebo Galaxy Tab, alebo si ho kúpiť samostatne.

Telefóny Samsung Galaxy S21 sú vybavené aj novým nástrojom Private Share, vďaka ktorému bezpečne odstrániš z fotografií všetky lokalizačné údaje, alebo si nastavíš, ako dlho sa majú fotky a videá zdieľať. Samozrejmosťou je aj Samsung Knox Vault, osvedčená bezpečnostná platforma z dielne Samsungu.

Samsung, mobil, smartfón, Galaxy S21 Ultra 5G
Zdroj: Samsung

Smartfón Galaxy S21 Ultra 5G bude na Slovensku v predaji od 29. januára 2021. Cena je stanovená na 1 249 Eur za verziu s 12 GB RAM/128 GB interným úložiskom, 1 299 Eur za verziu s 12 GB RAM/256 GB interným úložiskom a 1 429 Eur za verziu s 16 GB RAM/512 GB interným úložiskom.

Získaj bonus

Pri predobjednávke do 28. januára 2021 (vrátane) získaš v prípade nákupu na samsung.sk bezdrôtové slúchadlá Samsung Galaxy Buds Pro a lokalizačný prívesok Galaxy SmartTag v celkovej hodnote 263,90 eur. Postup nájdeš na webe samsung-bonus.eu.

Samsung, mobil, smartfón, Galaxy S21 Ultra 5G
Zdroj: Samsung
Domov
Zdieľať
Diskusia