Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. januára 2021, 15:41
Čas čítania 0:26
Lukáš Čelka

Dominika Cibulková bude od zajtra pravdepodobne pomáhať zdravotníkom pri testovaní

NEWS DOMINIKA NAVARA CIBULKOVÁ
Uložiť Uložené

Po veľkej kritike národa kvôli prednostnému očkovaniu sa sama postaví do prvej línie.

Podľa informácií Denníka N bude Dominika Cibulková pomáhať zdravotníkom pri testovaní už od zajtra. Vypomáhať by mala v Národnom ústave detských chorôb v Bratislave. Týmto gestom sa bude snažiť odčiniť, že sa nechala prednostne zaočkovať so svojím manželom, čím pobúrila veľkú časť národa.

Odporúčané
Zuzana Čaputová sa s priateľom odfotila v prírode. Hejteri komentujú, že porušila lockdown, nevedia, kde sú Malé Karpaty Zuzana Čaputová sa s priateľom odfotila v prírode. Hejteri komentujú, že porušila lockdown, nevedia, kde sú Malé Karpaty 18. januára 2021, 15:07

V čase, keď sa prevalilo, že je tenistka zaočkovaná, sa fanúšikom ospravedlnila so slovami, že sa nechala voviesť do omylu. 

„Ak by som čo i len tušila, že sa dopúšťam vážneho pochybenia, a že len nevypĺňam voľné miesto v poradovníku, v žiadnom prípade by som možnosť zaočkovať sa nevyužila,“  uviedla v tom čase vo svojom statuse tenistka. Po fiasku s predčasným zaočkovaním zároveň vyzvala ľudí, aby sa očkovania nebáli.

Domov
Zdieľať
Diskusia