Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. decembra 2020, 9:35
Čas čítania 0:53
Daniel Mikolášik

Pôvabnú učiteľku pre koronavírus vyhodili zo školy. Šteklivými fotkami dnes zarába 10-tisíc mesačne

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Už pár mesiacov po tom, čo dostala výpoveď v škole, presiahla na svojom instagramovom profile milión sledovateľov.

Bývalá 23-ročná učiteľka z Los Angeles menom Riley Summers sa rozhodne nemá na čo sťažovať. Po ukončení svojej pedagogickej činnosti si totiž výrazne polepšila. Kvôli pandémii koronavírusu došlo v škole, kde učila, k personálnym zmenám a pre zníženie nákladov ju vedenie prepustilo.

Odporúčané
Slovenská plus-size modelka: Hoci mám krivky, tvrdo cvičím a zdravo jem (Rozhovor) Slovenská plus-size modelka: Hoci mám krivky, tvrdo cvičím a zdravo jem (Rozhovor) 25. októbra 2020, 12:33

Ako však píše portál News.com.au, Riley sa dnes živí modelka a zarába početne viac, ako pred pandémiou. Teraz vďaka svojmu pôvabnému zovňajšku zarába 10 000 amerických dolárov mesačne, čo je v prepočte približne 8 220 €. V školstve pritom ročne zarábala 48 000 dolárov (takmer 40-tisíc eur).

Celá jej kariéra modelky začala po vyhodení z práce, keď na Instagram začala pridávať svoje odhalenejšie fotografie. Úspech prišiel takmer okamžite. Už za pár mesiacov presiahla na svojom profile milión sledovateľov. Dnes ich má ešte o pár stoviek tisíc viac.

Domov
Zdieľať
Diskusia