Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah je PR správa spoločnosti Kaufland. 
28. decembra 2020, 10:31
Čas čítania 0:59
Sponzorovaný obsah

Silvester bude tento rok magický. Na obrazovky prinesie aj IMT Smile, Kandráčovcov, či nového Mira Jaroša

KULTÚRA KAUFLAND SILVESTER
Uložiť Uložené

12-hodinový online festival sa postará o zábavu, aj keď budeš doma.

V prípade, že si sa rozhodol byť zodpovedný a tento rok stráviť Silvestra doma, nezúfaj, nemusí to byť hotová tragédia. Ak nechceš pozerať klasické silvestrovské programy v televízii, tak tu máme pre teba jeden tip - 12 hodinový silvestrovský maratón online zábavy. Predstavia sa v ňom obľúbení interpreti a účinkujúci, ktorí ulahodia celej rodine: od babky, cez tatka, až po tých najmenších. 

Od obeda až do polnoci budú s úplne prvým online silvestrovským Kaufland detským festivalom spievať, tancovať a zabávať sa všetci členovia rodiny. Starší aj mladí, veľkí aj malí, a dokonca aj tí úplne najmenší. Pretože ani na tých sa tento rok nezabudlo.

Kuafland
Zdroj: Kaufland

Okrem celodenného maratónu zábavy ťa na online TURBO TV na Silvestra čakajú originálne vystúpenia obľúbených spevákov, hudobníkov, tanečníkov, kúzelníkov. Rodičov určite poteší večerný koncert IMT Smile a Kandráčovcov, či premiérové vystúpenie k novému dospeláckemu CD od Mira Jaroša. Deti zasa úplne nové Spievankovo, detská „TÚTO“ show, či netradičné vystúpenie Kulyho a PACI PAC.

Záver roka bude magický 

Veselý koniec roka bude patriť obľúbeným detským umelcom, ktorí spoločne s DJ-om Karlom, po prvý raz v histórii všetci na jednom pódiu odpália nový rok 2021. The Pastels pre vás tesne pred polnocou odtancuje originálnu Light Tron Dance Show, nebude chýbať Matěj Kodeš a jeho jedinečná Bubble Show, kúzelnícke DUO Peter Šesták a Talostan, či silvestrovský drink so šikovným barmanom. Jednoducho, čaká nás magický deň, pri ktorom určite nezaspíte ani vy, ani vaše deti.

Festival bude vysielaný zadarmo na www.detskyfest.sk. Nezabudnite na stránke kliknúť na TURBO TV.

Dvanásť hodín magickej zábavy pre celú rodinu vám na Silvestra prináša Kaufland.

Domov
Zdieľať
Diskusia