Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. decembra 2020, 16:01
Čas čítania 0:42
Jakub Paulík

Slovák ukradol dve čokolády, hrozí mu 10 rokov väzenia. Jeho sestra prosí prezidentku o pomoc

NEWS
Uložiť Uložené

Mužovi hrozí trest, ktorý určite nečakal.

Muž z Kysúc nedávno ukradol v obchode dve čokolády, za čo mu v čase núdzového stavu hrozí až 10-ročný trest odňatia slobody. Jeho sestra Magda preto prosí prezidentku Zuzanu Čaputovú o pomoc.

Desaťročný trest za dve čokolády alebo tri je neuveriteľné. Situácia v dnešnej dobe je natoľko ťažká a ľudia majú ťažké životy a ešte im takto hádzať polená pod nohy je neuveriteľné,“ povedala v reportáži pre TV Markíza.

Magda bratov čin odsúdila, avšak trest jej príde značne neprimeraný. Pre svojho súrodenca nežiada úplné oslobodenie, ale aspoň miernejší trest. Prezidentka Zuzana Čaputová by mohla do prípadu zasiahnuť až v prípade, ak by muža z Kysúc právoplatne odsúdili.

Odporúčané
Protest v Bratislave: Kotlebovci a stovky ľudí bez rúška. Matovič do basy, kričí dav Protest v Bratislave: Kotlebovci a stovky ľudí bez rúška. Matovič do basy, kričí dav 12. decembra 2020, 12:35
Domov
Zdieľať
Diskusia