Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah je sponzorovaný obsah spoločnosti Orange.
10. decembra 2020, 18:17
Čas čítania 0:54
Sponzorovaný obsah

Šajmo ti ukáže, ako ľahko môžeš urobiť dobrý skutok. Stačí ti na to krabica a pár vecí

REFRESHER
Uložiť Uložené

V najnovšom vlogu sa Šajmo rozhodol pomôcť ľuďom v núdzi.

Vianoce sú už čoskoro tu a okrem darčekov pre blízkych netreba zabúdať ani na pomoc pre ľudí v núdzi. Že je to naozaj jednoduché, ti ukáže Šajmo v našom najnovšom vlogu. V jeho rukách sa ocitla prázdna krabica a on sa ju spolu s kamarátmi rozhodol naplniť rôznymi vecami, ktoré niekomu určite urobia radosť.

Orange totiž vytvoril projekt Lepší svet do Vianoc, v rámci ktorého môžeš veľmi ľahko urobiť dobrý skutok. Šajmo sa síce tvári ako vagabund, ale srdiečko má dobré, preto nemohol ponuku dobrého skutku odmietnuť a išiel na vec. 

Obišiel tím Refresheru a do krabice mu takmer prispel aj štvornohý člen redakcie. Na pomoc so zaplnením krabice si prizval aj kamarátov, obchody či okoloidúcich. Netrvalo dlho a krabica bola plná, stačilo ju už potom len odovzdať. Škatuľu plnú vecí odovzdal v najbližšej prevádzke Orange, kde sa už postarajú o to, aby sa veci dostali k ľuďom, ktorí to najviac potrebujú. 

Radosť rôznymi maličkosťami môžeš urobiť podobne ako Šajmo aj ty. Stačí vziať akúkoľvek krabicu, ktorú máš doma, naplniť ju teplým oblečením, drogériou, trvanlivými potravinami, hračkami a čímkoľvek, čo môže potešiť a odniesť ju na najbližšiu predajňu Orangu. Pracovníci ju od teba prevezmú a v spolupráci s organizáciami Návrat, Centrum Slniečko a Človek v ohrození veci následne rozdistribuujú do rodín a ľuďom v ťažkých životných situáciách po celom Slovensku. Naplnené krabičky môžeš nosiť až do 23. decembra. 

Domov
Zdieľať
Diskusia