Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah je PR správa spoločnosti Hyperia.
30. novembra 2020, 15:07
Čas čítania 1:12
Sponzorovaný obsah

Koncerty DOMAFEST pokračujú. Túto stredu si môžeš vypočuť legendárnu kapelu Korben Dallas

KULTÚRA
Uložiť Uložené

Koncert si budeš môcť pozrieť na facebookovej stránke Asociácie hudobných klubov Slovenska.

Šnúra koncertov DOMAFEST má za sebou dva úspešné online koncerty. Na DOMAFEST-e si už zahrali Chiki Liki Tu-A, Lukáš Piala aj Bijouterrier. Tretí koncert sa odvysiela už 2.12. o 18:00. Hrať a spievať bude rocková skupina Korben Dallas. Koncert si môžeš naživo pozrieť na facebookovej stránke Asociácie hudobných klubov Slovenska (AHKS) a Smer klubu 77.

Úspech DOMAFEST-u

Zdá sa, že Slovákom nie je hudobná scéna ukradnutá. Séria koncertov v spolupráci s Hyperiou a Smer klubom 77 má skutočný úspech. Koncerty so skupinou Chiki Liki Tu-A, Lukášom Pialom a Bijouterrier si doteraz pozrelo už viac ako 36-tisíc ľudí. Záznam z live streamu si stále môžeš pozrieť na facebookovej stránke Smer klubu 77 a na stránke AHKS aj ty.

Korben Dallas

V poradí už tretí koncert bude v znamení Korben Dallas. Slovenská rocková kapela z Bratislavy sa predstaví naživo na pódiu v Smer klube 77. Koncert si budeš môcť vychutnať na FB stránke Asociácie hudobných klubov Slovenska a to už túto stredu 2.12. o 18:00.

korben dallas, domafest, slovensko, hudba,
Zdroj: Hyperia


Korben Dallas je na hudobnej scéne už desať rokov. Od roku 2010 neustále prekračujú svoje hranice. Do povedomia sa dostali s hitom “Otec”, ktorý vznikol v roku 2013. Ak si fanúšikom seriálu “Za sklom”, potom si si určite všimol, kto je tvorcom úvodnej piesne seriálu. Áno, je to Korben Dallas.


Skupina je pravidelným hosťom na festivaloch ako Pohoda, Grape či Topfest. Tie sa síce tento rok bohužiaľ nepodarilo zorganizovať, no šancu počuť Korben Dallas budeš mať už túto stredu. Nemusíš preto čakať, kým sa situácia na Slovensku upokojí a budeš môcť ísť na koncert či festival.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Korben Dallas (@korben.dallas.band)

Kto stojí za DOMAFEST-om?

Sponzormi DOMAFEST-u je Smer klub 77 a inovátorská spoločnosť Hyperia. Koncerty môžeš podporiť ľubovoľnou sumou cez rôzne portály alebo QR kódom priamo na video pozvánke a počas koncertu. Tu je cena nastavená na 10 €. Výťažok z koncertov DOMAFEST ide na podporu Asociácie hudobných klubov Slovenska. Účasťou na live koncerte pomôžeš prežiť aj svojmu obľúbenému klubu.

Domov
Zdieľať
Diskusia