Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. novembra 2020, 21:38
Čas čítania 1:09
Dominik Vetrák

The Queen’s Gambit je najsledovanejšou minisériou na celom Netflixe. Seriál spôsobil šachový ošiaľ všade po svete

FILMY A SERIÁLY THE QUEEN’S GAMBIT
Uložiť Uložené

Anya Taylor-Joy a tvorcovia seriálu sa postarali o obrovský hit.

The Queen’s Gambit sa 23. októbra dostal na Netflix. 7-dielna miniséria podľa rovnomenného knižného bestselleru Waltera Tevisa z roku 1983 vsadila najmä na vynikajúcu herečku Anyu Taylor-Joy v hlavnej role. Stvárnila Beth Harmon (Taylor-Joy), ktorá sa koncom päťdesiatych rokov ocitla v sirotinci, kde v sebe objavila úžasný šachový talent.

Seriál sa nesmierne podaril a nepochybne bude v článku o najlepších tohtoročných seriáloch pekne vysoko. Okamžite sa objavil aj v celosvetových trendoch, čo značilo vysoký záujem divákov všade po svete.

Odporúčané
10 manželstiev, ktoré stroskotali kvôli natáčaniu filmov 10 manželstiev, ktoré stroskotali kvôli natáčaniu filmov 21. novembra 2020, 14:36

Dokazuje to aj správa od Netflixu. The Queen’s Gambit je podľa ich meraní najúspešnejšou, a teda najsledovanejšou minisériou (seriál s jedinou sériou) na celom Netflixe. Streamovací gigant sa pochválil, že za prvých 28 dní streamovania si seriál pozrelo 62 miliónov domácností po celom svete. V rámci každej domácnosti mohli minisériu vidieť viacerí diváci a členovia rodiny či zdieľaných profilov.

Domov
Zdieľať
Diskusia