Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah je PR správa spoločnosti Niké.
21. novembra 2020, 13:11
Čas čítania 1:11
Sponzorovaný obsah

Petra Vlhová cestuje vo veľkom štýle. Na preteky poletí súkromným lietadlom

ŠPORT NIKE PETRA VLHOVÁ
Uložiť Uložené

Petra Vlhová by sa ľahko dala opísať ako dievča od vedľa, ktoré si na veľké móresy nepotrpí. Navonok nenápadná, ale na lyžiach neprehliadnuteľná. To už ale neplatí – minimálne tento týždeň.

Lyžovanie je jeden z najdrahších športov vôbec. Výstroj, tréneri, cestovanie – to všetko a ešte viac stojí tisíce eur. A teraz sa k tomu pridal private jet. Zdá sa, že na čo Peťa pomyslí, to sa jej aj splní. Tento rok sa nechala počuť, že by neodmietla pomoc štedrého sponzora. „Pokiaľ by mi zaplatil súkromný jet, nebránila by som sa,“ vtipkovala lyžiarka. Vtedy asi ani len netušila, že sa jej prianie o niekoľko mesiacov stane skutočnosťou. 

Niké reaguje na aktuálnu situáciu: Petra Vlhová poletí na preteky súkromným lietadlom
Zdroj: Niké

Pomohol jej hrdý partner 

Cestovanie je v časoch pandémie pre športovcov náročné. Všade platia extrémne prísne hygienické opatrenia a preto sa partner, ktorou je spoločnosť Niké, rozhodla vziať veci do vlastných rúk. 

Ako najväčšia rodinná firma na Slovensku dobre vie, že zdravie zamestnancov je na prvom mieste. To isté platí aj pre športové hviezdy, ktoré Niké podporuje. Petra sa z fínskeho Levi do rakúskeho Lechu odvezie spoločne so svojim tímom súkromným lietadlom. 

„Je pre nás prioritou, aby sa jedna z našich najväčších športových hviezd v histórii Slovenska dostala na dôležité preteky bez zbytočných rizík. Bolo pre nás samozrejmosťou podať Petre pomocnú ruku. Ona nám to všetkým vráti získaním cenných trofejí a pódiových umiestnení,“ uviedol v oficiálnom stanovisku generálny riaditeľ Niké, Doc. Ing. Otto Berger.

Spojenie pohodlia a luxusu

Na letisku vo Fínsku bude pre Petru a tím pripravené lietadlo typu Cessna Citation XLS. 

Medzi stredne veľkými lietadlami má Cessna veľmi silné zastúpenie. Model Citation XLS patrí medzi najpopulárnejšie a najčastejšie využívané lietadlá v tejto kategórii. Lietadlo disponuje stand-up kabínou, ktorá umožňuje vzpriamenú chôdzu po palube lietadla.

Viac informácii o Petrinej ceste na preteky v Lechu nájdeš v tomto článku. 

Niké reaguje na aktuálnu situáciu: Petra Vlhová poletí na preteky súkromným lietadlom
Zdroj: Niké

Svah plánuje vziať útokom

Petra má v pláne tento rok získať veľký krištáľový glóbus. Podmienkou je, aby sa zúčastnila na drvivej väčšine pretekov a samozrejme nazbierala čo najväčší počet bodov. Posledné preteky sa uskutočnia 21. marca budúceho roku, pričom na Slovensku sa uskutoční obrovský slalom a slalom Svetového pohára 6.7. marca v Jasnej.

Domov
Zdieľať
Diskusia