Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Článok obsahuje inzerciu viacerých produktov a spoločností.
11. decembra 2020, 13:00
Čas čítania 4:59
Sponzorovaný obsah

10 tipov na vianočné darčeky pre mužov, ktoré ich určite potešia

10 tipov na vianočné darčeky pre mužov, ktoré ich určite potešia
Zdroj: NORTHFOLK, Unsplash.com
ZAUJÍMAVOSTI VIANOČNÉ DARČEKY 2022
Uložiť Uložené

Od praktických až po také, s ktorými si užije veľa zábavy nielen on, ale aj jeho kamoši.

Už minulý rok si mala problém s nákupom darčekov pre opačné pohlavie na tvojom zozname? Dedko, otec, brat alebo frajer, to je jedno. Máš pocit, že už majú všetko a blbosti kupovať nechceš? Inšpiruj sa našimi tipmi na vianočné darčeky, ktoré potešia pánov rôznych vekových kategórii. 

Dokonalý hudobný zážitok 

Koncerty a festivaly sú už takmer zabudnuté. Zážitok z jeho obľúbenej kapely mu však môžeš darovať aj v inej podobe, ako len vstupenky na koncert. Čo takto povzbudiť jeho novú vášeň? S gramofónom a platňou jeho hudobného obľúbenca určite nič nepokazíš. Okrem toho, že je gramofón ideálny nástroj na prehrávanie hudby, je aj štýlovým doplnkom. Nedaruješ mu len nejaký nástroj, ale aj novú záľubu a momenty, keď si bude užívať chvíle iba pre seba. 

vianočné darčeky, darčeky, darčeky pre mužov, vianoce
Zdroj: Wei-Cheng Wu, Unsplash

Expresná starostlivosť o pleť

Muži a pravidelná starostlivosť o pleť nejdú príliš dokopy. Donúti ich k tomu buď snaživá priateľka, ktorá sa o všetko postará, alebo niečo, čo bude rýchle a hneď vďaka tomu uvidia účinok. Toto prianie im splní LUNA 3 MEN, kefka na tvár od značky FOREO, ktorá jeho pleť rozmazná počas 1 minúty.  Čo je najlepšie, nestará sa len o mužskú pleť, ale hlavne o jeho fúzy. Môže tak dať zbohom zarastaniu chĺpkov.

Kefka na tvár LUNA 3 MEN od FOREO
Kefka na tvár LUNA 3 MEN od FOREO Zdroj: Foreo

Kefka na tvár LUNA 3 MEN poskytuje s jemnými silikónovými štetinkami hĺbkové čistenie a povzbudzujúcu masáž v jednom. Jeho používaním muž predchádza podráždeniu žiletkou a žiletka následne vydrží dvakrát dlhšie. Po použití je pleť zjednotená, plná života a svieža. Tento produkt sa rýchlo zaradí medzi jeho obľúbené nielen vďaka jednoduchému a rýchlemu používaniu.

Starostlivosť o pleť s LUNA 3 MEN od FOREO
Starostlivosť o pleť s LUNA 3 MEN od FOREO Zdroj: Foreo

Aj zdravie sa dá kúpiť

Hovorí sa, že zdravie sa kúpiť nedá, no s týmto darčekom to úplná pravda nie je. Nové kĺby, či telo bez chorôb si nekúpiš, no niektorým ochoreniam môžeš predísť, oddialiť ich nástup, prípadne ich následne za pomoci lekára včasne diagnostikovať. DNA test od DNA ERA dokáže identifikovať genetické predispozície na mnohé ochorenia, ako je napríklad melanóm alebo ischemická choroba srdca.

dna test, dna  kit, dna era, DNA, darček, darček pre muža
Zdroj: DNA ERA

Tento DNA test ti ponúkne kompletný prehľad o tvojich genetických predispozíciách. V podrobnej analýze dostaneš informácie o prípadných rizikách spojených s dýchaním, trávením, cez obličky až po infekcie, alebo účinnosť liečiv. Môžeš vďaka nemu zistiť riziko rozvoja srdcovo-cievnych ochorení,  či dokonca predispozície na onkologické ochorenia.

dna test, dna  kit, dna era, DNA, darček, darček pre muža
Zdroj: DNA ERA

Odberový kit príde v krabičke, v pohodlí domova si bezbolestne odoberieš vzorku slín, ktorú následne stačí odoslať predplatenou kuriérskou službou. Celý proces je anonymný, kompletná genetická analýza z laboratória príde na uvedený e-mail. Súčasťou analýzy je aj podrobný a zrozumiteľný popis všetkých ochorení, takže nebudeš musieť lúštiť skratky svojich predispozícií pomocou Google.

Pre dokonalé zachytenie spoločných chvíľ 

Sťažuje sa tvoj tatko, frajer či iný muž, že mu nejde mobil, je spomalený a nikdy ho nedvíha, lebo ho má na nabíjačke? Motorola moto g9 plus bude pre neho so svojou dvojdňovou výdržou batérie, ako stvorená. Profesionálny systém štyroch fotoaparátov so 64 MPx snímačom sa postará o to, že mu pri videohovoroch neujde žiadny detail, kvalitný zvuk zabezpečuje nadupaný stereo systém.

vianočné darčeky, darčeky pre mužov, darčeky, vianoce
Zdroj: Motorola

Vďaka procesoru Qualcomm Snapdragon 730G ho čaká stabilný výkon pri všetkom, na čo bude telefón potrebovať. Sladké leňošenie –  nerušené hranie hier a sledovanie filmov si užije na veľkom 6,8-palcovom Max Vision FHD+ displeji. Displej s verným zobrazením farieb mu skvelo poslúži aj na vlastné kreácie. Môže slobodne tvoriť a zdieľať fotografie na Instagrame, s rodinou a kamošmi. Moto g9 plus je stvorený pre neobyčajné zážitky a zvládne všetko, čo obdarovaný muž potrebuje. 

vianoce, vianočné darčeky, darčeky pre mužov
Zdroj: Motorola

Minimalistický a štýlový kúsok

Perfektný elegantný sveter je jednoducho stará, rokmi overená klasika, na ktorú sa môžeš spoľahnúť za každých okolností. Vďaka dokonalému slim fit strihu, sveter pekne priľne na telo, takže výborne zvýrazni a nechá vyniknúť postavu obdarovaného. Keďže je materiál veľmi príjemný na nosenie, tento sveter si ihneď obľúbi. 

vianoce, vianočné darček, darčeky pre mužov
Zdroj: Justin Paukin

Vysoká elasticita látky zabezpečí, že pán, ktorý bude sveter mať na sebe, nepocíti žiadne nepríjemné ťahanie pri jeho nosení. Skvele ladí s chino nohavicami, džínsami aj obyčajným tričkom alebo košeľou. Jednoducho dodá šmrnc každému smart casual outfitu.

sveter, muž, muž vo svetri
Zdroj: Justin Paukin

Poriadok bez starostí

Máloktorý muž si užíva vysávanie, no z času na čas musí upratať aj on. Môžeš mu to jednoducho uľahčiť so smart robotickým vysávačom Roborock S5 Max. Je jedno či ho dáš otcovi alebo priateľovi. Všetci veľmi dobre vieme, že muži majú najradšej vysávanie v polohe ležmo, s vyloženými nohami. Práve tento vysávač im dokonalú predstavu o domácich prácach splní. 

darčeky, darčeky pre mužov, mužské darčeky, robotický vysávač, vianočné darčeky
Zdroj: Roborock

Na jedno nabitie vydrží približne 2,5 hodiny a počas toho dokáže upratať až 250m² priestoru. 14 senzorov a laserová navigácia LDS lidar mapuje priestor, vytvára a ukladá mapy prostredia, vďaka čomu plánuje vždy tú najefektívnejšiu cestu pre upratovanie. Dokáže dokonca aj mopovať, takže sa postará o takmer dokonalý poriadok v domácnosti, bez akýchkoľvek starostí. 

Súkromný pivný výčap

Možnosť načapovať si vlastné pivo poteší každého pivného fanúšika. A že ich nie je medzi mužmi málo! Dopraj tomu svojmu netradičný zážitok a prekvap ho poukážkou na prenájom výčapného zariadenia, napríklad na víkendovú chatu, rodinnú grilovačku či posedenie s kamarátmi. Pri využití poukážky si obdarovaný môže rovno vybrať aj súdok svojho obľúbeného piva. Zapojenie a obsluhu zvládne každý a hra na súkromný výčap sa môže začať. Aký bude chlap hrdý, že akciu posunul na vyšší level.

vianoce, vianočné darčeky, darčeky pre mužov
Zdroj: Beerwatch

Výčap od Beerwatch akúkoľvek akciu osvieži nielen čapovaným pivom, ale aj skvelým dizajnom. Zachytené zážitky sa budú na Instagrame vynímať o to viac. Ak mužovi záleží na životnom prostredí, určite ocení aj to, že s kamarátmi nemusia vyhadzovať desiatky plechoviek. A príjemný bonus? Za tento originálny darček si ťa neobľúbi ešte viac len on, ale aj jeho kamaráti či rodinní príslušníci. 

darčeky, darčeky pre mužov, vianočné darčeky, vianoce
Zdroj: Beerwatch

Cvičenie kdekoľvek si zmyslí

Darček, ktorý mu pomôže vyformovať postavu, je na Vianoce ako stvorený. Za rohom je nový rok charakteristický novými začiatkami. Podaruj mu niečo, s čím môže začať plniť svoje predsavzatia bez obmedzení. Závesné popruhy na cvičenie sa zmestia do tašky a trénovať sa s nimi dá kdekoľvek, takže už nebude mať žiadne výhovorky, prečo to nejde. 

vianočné darčeky, darčeky, darčeky pre mužov, vianoce
Zdroj: Decathlon

Popruhy sa dajú zavesiť na tyč alebo konár a pomocou červeného háku aj na dvere. Ich váha je 1 kg, majú nastaviteľnú dĺžku od 60 do 170 cm. Okrem popruhu obsahuje sada obal na prenos a návod s 15 základnými cvikmi. Muž činu si ich môže navyše nastaviť podľa intenzity tréningu, ktorá mu najviac vyhovuje.

vianočné darčeky, darčeky, darčeky pre mužov, vianoce
Zdroj: Decathlon

Aby nedošlo k úrazu, k popruhom je pribalená aj etiketa, ktorú ak muž nezabudne na dvere umiestniť, tak ťa upozorní, že práve cvičí. Okrem toho, že sú praktické a cvičenie je s nimi hračka, pri ich výrobe vzniklo o 67 % emisií CO2 menej. Boli spolu vyvinuté, testované a schválené vo vývojovom centre Decathlon vo Francúzsku nadšeným tímom trénerov.

Chuť Talianska v pohodlí domova 

Máš v okolí chlapa, ktorý miluje cestovanie, rád si vychutnáva chvíle a chuť kvalitnej kávy akoby bol na krásnom mieste v Taliansku? Je mu blízky ich temperament, ľahkosť a užívanie si života v každom okamihu naplno? Alebo si nevie predstaviť príjemný  večer s priateľmi bez pohára kvalitného vína?

vianoce, vianočné darčeky
Zdroj: Caffe Galliano

Splň mu rovno dva sny v jednom. Daruj mu kúsok Talianska v pohodlí domova. Či už vsadíš na kvalitnú taliansku kávu praženú na mieru pre slovenského labužníka, alebo ho prekvapíš jedinečným balíčkom vín talianskych chutí a k tomu i zaručený večer s priateľmi, určite u neho zaboduješ. Dopraj mu to, čo má rád.

vianočné darčeky, darčeky pre mužov, darček pre muža, vianoce
Zdroj: Caffe Galliano

Na toto nikdy nie sú príliš veľkí

Muži sú tak trochu ako mačky, nikdy ich neprestane baviť hrať sa. Preto väčšina mužov doslova zbožňuje lego. To, čo možno my ženy považujeme, za zbytočnosť, oni vnímajú ako posvätné. Výhoda lega je tá, že už existujú jeho rôzne tematiky. Harry Potter, Deadpool, Star Wars, všetko, na čo si len spomenieš. 

lego, vianočné darčeky, darčeky pre mužov
Zdroj: Eric & Niklas, Unsplash.com

Ak si chceš užívať sledovanie romantických filmov počas celých Vianoce bez toho, aby si pritom musela počúvať jeho poznámky, tak ti odporúčame staviť na Lego. Stačí už len vybrať jeho obľúbený film či auto, ktoré si vďaka nemu postaví a je to. Najlepšie je, že to platí či má 5 alebo 35 rokov stále rovnako. 

Domov
Zdieľať
Diskusia