Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. novembra 2020, 21:16
Čas čítania 0:33
Jakub Paulík

Spolu s Ultras a ĽSNS chce v Bratislave protestovať aj Andrej Danko a SMER

NEWS ANDREJ DANKO ĽSNS PROTEST ROBERT FICO
Uložiť Uložené

Demonštrácia sa má konať 17. novembra.

Začiatkom novembra sme ťa informovali, že Ultras Slovana vyzývajú k druhému kolu demonštrácií, ktoré má byť 17. novembra v Bratislave. Tak ako počas prvej demonštrácie plánujú protestovať proti pandemických opatreniam vlády, ktoré označujú za totalitné. 

Pri poslednej demonštrácii jeden z protestujúcich hajloval na múroch Úradu vlády, zatiaľ čo dole stojaci dav kričal „Racist, Fascist, Hooligans“. Protest bol počas núdzového stavu a platného zákazu zhromažďovania viac ako 6 osôb. Tieto opatrenia platia dodnes. Niektorí z demonštrantov pri proteste zaútočili na políciu, ktorá použila vodné delo.

Odporúčané
Polícia obvinila Martina z Popradu a Pavla z Česka z útoku na policajtov počas sobotňajšieho protestu. Hrozí im až 25 rokov Polícia obvinila Martina z Popradu a Pavla z Česka z útoku na policajtov počas sobotňajšieho protestu. Hrozí im až 25 rokov 20. októbra 2020, 9:31

K účasti na novej demonštrácii 17. novembra vyzvali aj viacerí poslanci ĽSNS, ku ktorým sa po novom pridáva predseda SNS Andrej Danko a účasť na proteste prisľúbil tiež predseda SMER-u Robert Fico.

Domov
Zdieľať
Diskusia