Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. novembra 2020, 21:23
Čas čítania 1:01
Martin Mičuda

Land Rover Discovery prešiel modernizáciou. Dostal moderný kokpit a mild-hybridné motory

Land Rover Discovery prešiel modernizáciou. Dostal moderný kokpit a mild-hybridné motory
Zdroj: <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="https://media.landrover.com/news/2020/11/new-discovery-efficient-powertrains-enhanced-connectivity-and-more-comfort-versatile" onclick="gaTrack('article', 'bottom', 'source');">landrover.com</a>
TECH
Uložiť Uložené

Modernizované Discovery vsádza na nové agregáty zo série Ingenium.

Aktuálnu generáciu modelu Discovery ponúka Land Rover už od roku 2016. V zmysle tradičného životného cyklu preto prichádza na rad facelift. Ten sa nesie v podobnom duchu ako v prípade jeho súrodencov, ktoré automobilka tento rok modernizovala. Optické zmeny sú tak minimálne, v interiéri však zavládla modernejšia atmosféra, no a pod povrch sa nasťahovala hybridná technológia.

Tak by sme mohli v skratke charakterizovať facelift 5. generácie. Navonok si zmeny všimne len vytrénované oko – decentne pozmenené oba nárazníky a vynovená grafika full-LED svetlometov na oboch koncoch. V ponuke sú nové odtiene karosérie a dizajny diskov kolies. Poznávací znak, ktorý v čase predstavenia aktuálnej generácie vyvolal zmiešané pocity ostáva nezmenený. Pod centrálnym nápisom vzadu nie je značka uprostred, ale posunutá do strany. 

Domov
Zdieľať
Diskusia