Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah je PR správa spoločnosti Digi Slovakia
7. novembra 2020, 9:16
Čas čítania 1:05
Sponzorovaný obsah

Užívaj si viac ako 110 televíznych programov a získaj fit hodinky zdarma

TECH
Uložiť Uložené

Z balíka Premium si vyberie každý. Nájdeš tam športové, filmové, detské ale aj dokumentárne programy.

Sychravé jesenné dní a pandemické opatrenia sú ideálnou kombináciou na vylihovanie na gauči a pozeranie telky. Bude to Premier League, nejaký dokument od BBC alebo seriál či romantický film? Výber je len na tebe. A ver tomu, že s DIGI ho máš naozaj bohatý. 

Užívaj si viac ako 110 televíznych programov a získaj fit hodinky zdarma
Zdroj: DIGI Slovakia

DIGI momentálne ponúka zákazníkom v balíku Premium viac ako 110 rôznych programov od svetového športu, cez širokú ponuku filmových, dokumentárnych, hudobných, ale aj detských programov pre celú rodinu. Aby si nestratil pojem o čase v DIGI dostaneš k balíku Premium fit hodinky zdarma. Fit hodinky môžu poslúžiť aj ako darček, ktorým obdaruješ blízkeho, na ktorom ti záleží. V prípade, že využiješ bonus na inštaláciu, neplatíš za satelit ani zriadenie služby žiadne poplatky. Navyše, televízia aj internet je v DIGI  bez viazanosti.

 

S DIGI Premium si užívaš pestrú ponuku programov, z ktorých budeš mať problém vybrať si len jeden.
S DIGI Premium si užívaš pestrú ponuku programov, z ktorých budeš mať problém vybrať si len jeden. Zdroj: DIGI Slovakia


„Počas vianočnej kampane máme pripravených viac ako 3 000 hodiniek, ktoré darujeme zákazníkom pri novej objednávke balíka Premium. Toto  platí pre nových ako aj existujúcich zákazníkov. V období, keď radi obdarúvame svojich blízkych, zákazníci tieto darčeky určite privítajú,“ vysvetľuje Michal Mažár, riaditeľ marketingu a predaja. 


Medzi programami balíčka Premium sú výnimočné kanály, ktoré u konkurencie nenájdeš. Vychutnáš si tu až 14 športových programov vrátane DIGI Sportu a Premier Sportu, 11 detských kanálov vrátane Ťuki TV, obľúbené programy Discovery a Eurosport, Folkloriku, či dokumentárny BBC Earth a mnohé ďalšie. To všetko už od 13,60 Eur mesačne. Z toho je viac ako 44 kanálov v HD kvalite. 

Užívaj si viac ako 110 televíznych programov a získaj fit hodinky zdarma
Zdroj: DIGI Slovakia

V DIGI môžeš využiť aj mobilnú aplikáciu DIGI GO, ktorá ponúka prístup k 23 programom v mobile alebo tablete. Vďaka TV Archívu sa môžeš vrátiť k obľúbeným reláciám až 7 dní dozadu. 

DIGI zákazníkom naďalej ponúka televíziu a internet bez viazanosti. Zároveň pri využití bonusu neplatíš na úvod žiadne poplatky za inštaláciu či satelit.

Viac sa o tejto ponuke dozvieš na infolinke 0850 211 112 alebo webe www.digislovakia.sk.

Domov
Zdieľať
Diskusia