Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah je PR správa spoločnosti Pilot Energy.
30. októbra 2020, 9:29
Čas čítania 1:06
Sponzorovaný obsah

Chýba ti lietanie? S energeťákom Pilot si môžeš uletieť aj doma

GASTRO
Uložiť Uložené

Nový energetický nápoj propaguje aj raperka Aless a automobilová legenda Igor Drotár.

Situácia na letiskách nebola toto leto ideálna. Mnohí z nás preto zostali na domácej pôde a užívali si možno nie vysnenú, ale aspoň bezpečnú dovolenku. Ak ti však chýba pocit rýchlosti, ktorou mieriš k oblakom za dovolenkovou destináciou, s novým energeťákom Pilot si môžeš uletieť aj doma. Sľubuje maximálnu dávku energie, bez zbytočných konzervantov. 

Žiadne konzervanty, len poctivá pasterizácia a vitamíny

Pilot stavia na myšlienke, že veľa jeho konkurentov obsahuje škodlivé konzervačné látky. Chce ti ukázať, že namiešať dobrý energetický nápoj sa dá aj inak. Preto je ošetrený pasterizáciou. Ide o metódu tepelnej sterilizácie, vďaka ktorej je Pilot bez škodlivých konzervačných látok.

Slovenská raperka Aless
Slovenská raperka Aless Zdroj: Pilot Energy

Princípom pasterizácie je krátkodobé zvýšenie teploty počas výroby. Na rozdiel od prevarenia tento proces nesmie výrazne meniť výsledné vlastnosti látok daného produktu. Účelom pasterizácie je likvidácia mikroorganizmov a zvýšenie trvanlivosti. Okrem toho bráni šíreniu ochorení prostredníctvom potravín. Pilot sa tak pre teba stáva bezpečným zdrojom dobíjania bateriek v čase, keď potrebuješ zabrať. Či už je to pri šoférovaní, učení alebo upratovaní domácnosti.

Zloženie, na ktorom si ulietava aj Igor Drotár či Aless

Podstatou Pilota je samozrejme poriadna dávka energie. Obsahuje zmes taurínu a 80 mg kofeínu, čo sa rovná jednej šálke espressa. Mix látok je obalený v príjemnej chuti tutti frutti, doplnený o vitamíny skupiny B.

Pilot Energy Drink sa tak stane ideálnou voľbou počas dní, keď potrebuješ nakopnúť a uletieť z rúk únavy. Kryť chrbát bude aj ženskej rapovej jednotke Aless, ktorú udržiava v strehu počas prípravy svojej hudby, ako aj Igorovi Drotárovi pri jeho najbližšej súťaži.

Raperka Aless a športový jazdec Igor Drotár
Raperka Aless a športový jazdec Igor Drotár Zdroj: Pilot Energy

Ak si chceš aj ty uletieť s Pilotom, na stránke www.pilotenergy.sk nájdeš Pilota za dvacku – balenie 24 kusov smart energy drinku Pilot. Navštív web a tankuj kvalitné palivo na celý mesiac.

Domov
Zdieľať
Diskusia