Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti Vysoké Tatry.
23. októbra 2020, 10:39
Čas čítania 0:41
Sponzorovaný obsah

Viac ako 10 aktivít vo Vysokých Tatrách a dva dni. Podarí sa to Deniske všetko stihnúť?

REFRESHER VYSOKÉ TATRY
Uložiť Uložené

Od tatranských vrcholov, cez adrenalínovú jazdu na kárach, až po skvelé gastro. 


Naša Deniska si nestihla užiť Vysoké Tatry počas leta, preto sa sem rozhodla vrátiť na jeseň. Rozhodne to nebol zlý nápad, keďže toto miesto je čarovné v každom ročnom období. Nachystala si poriadny zoznam aktivít, na ktoré však mala len dva dni. 

Niet pochýb o tom, že vo Vysokých Tatrách je toho poriadne veľa, čo by si mal vidieť a zažiť. Túry na slovenské vrcholy, ležérne prechádzky s dokonalými výhľadmi, no nájde sa aj niečo na rozprúdenie adrenalínu v krvi a pohladenie chuťových pohárikov.

Medzi atrakciami na zozname Denisky nesmie chýbať  Štrbské pleso, Lanovka na Solisko, Káry zo Štartu, Starý Smokovec a ešte niekoľko ďalších. Samozrejme, aktívne dni čaká zakončenie dokonalým oddychom v Aquacity Poprad. Naozaj tých aktivít nie je málo.

Podarilo sa jej to všetko stihnúť? Pozri si v našej reportáži v najnovších Freshnews, kde ti Deniska prezradí aj zaujímavosti, ktoré si možno netušil. 

Aktivita je realizovaná s finančnou podporou Ministerstva dopravy a výstavby Slovenskej republiky.

Čo všetko stihla naša Deniska zažiť na dvojdňovom výlete vo Vysokých Tatrách?
Domov
Zdieľať
Diskusia