Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah je PR správa spoločnosti Niké. 
20. októbra 2020, 10:46
Čas čítania 2:01
Sponzorovaný obsah

Niké spustila najväčšiu kampaň vo svojej histórii. Jej hviezdami sú Petra Vlhová a Laco Borbély

OSOBNOSTI NIKE PETRA VLHOVÁ
Uložiť Uložené

„Boli sme ako dvojička veľmi kompaktní,“ opisuje spoluprácu Laco Borbély.

Čo sa stane, keď sa spojí legendárny Laco Borbély so slovenskou športovou hviezdou Petrou Vlhovou? To sa dozvieš v najnovšej kampani Niké, ktorej súčasťou sú aj reklamné spoty práve s týmito osobnosťami. K dlhoročnej tvári Niké, Lacovi Borbélymu, s jeho neodmysliteľným ostrovtipom, pribudla teraz charizmatická Petra Vlhová.

Niké je o zábave

Stávková spoločnosť Niké sa stala hrdým partnerom Petry Vlhovej, najlepšej slovenskej športovkyne za rok 2019. Vyústením spojenia dvoch osobností športu, je spustenie najväčšej kampane v takmer 30-ročnej histórii Niké. Jej súčasťou sú reklamné spoty aj veľká outdoorová kampaň. Tiež súťaže o módne kúsky s podobizňami reklamných hviezd Borbélyho s Vlhovou na sociálnych sieťach.

„Niké je o zábave a šport je o prekonávaní výziev. A o tom je aj naša kampaň. Dochádza k symbióze dvoch úplne odlišných osobností – Laca Borbélyho známeho svojou rétorikou a charizmatickej Petry Vlhovej,“  hovorí výkonný riaditeľ Niké Ing. Roman Berger.  

Petra si natáčanie s Lacom užila

Natáčanie nových reklamných spotov prebiehalo v bratislavskom ateliéri. Nájsť voľný termín pri nabitom programe Petry Vlhovej nebolo jednoduché, no napokon sa podarilo. Točilo sa dva dni.

Niké spustila najväčšiu kampaň vo svojej histórii. Jej hviezdami sú Petra Vlhová a Laco Borbély
Zdroj: Hitchhiker Films / Niké / Kristián Pribila

Petra si natáčanie s Lacom nesmierne užívala: „Absolvovala som už viaceré natáčania, ale ešte nikdy som nemala taký dobrý pocit ako teraz. S Lacom sme si to užili.“ Jedna z najlepších lyžiarok na svete sa teší zo samotného výsledku. „Tým, aká bola skvelá atmosféra, či ako sme sa bavili pri natáčaní, sa to premietlo aj na samotných spotoch.“

Laco privítal Petru s tričkom so svojou podobizňou 

Podobne si vzájomnú spoluprácu pochvaľoval aj Laco Borbély, ktorý je tvárou Niké už štvrtý rok a Petru privítal v Niké originálne – odovzdal jej tričko a čiapku so svojou podobizňou.

Petru Vlhovú pritom označil jahodou na torte slovenského športu. „Som veľmi rád, že marketingová sféra Niké stavila na takúto športovkyňu. Je to najexkluzívnejší športový artikel, ktorý Slovensko v súčasnosti má.“ 

„Boli sme ako dvojička veľmi kompaktní. Boli sme veľmi rezistentní na presingový tlak situácii pri nahrávaní spotov v štúdiu a myslím si, že sme vytvorili veľmi dobrú synergiu. Práve vďaka tomu si myslím, že to ocenia aj diváci. Dúfam teda, že budú spokojní.“

Niké spustila najväčšiu kampaň vo svojej histórii. Jej hviezdami sú Petra Vlhová a Laco Borbély
Zdroj: Hitchhiker Films / Niké / Kristián Pribila

Petra ako hrotový útočník v ženskom futbalovom tíme 

Laco predtým Petru osobne nepoznal. Veľkou fanúšičkou lyžovania je skôr jeho manželka. „Keď sa dozvedela, že ideme točiť s Petrou spoty, spýtala sa ma, či ju vezmem so sebou a či jej vybavím fotky. My ako rodina sme jej fandili. Teraz budeme ešte viac fandiť. Lebo sme si ju obľúbili. Pasuje nám mentálne. Má zmysel pre humor, je za každú srandu. Koniec koncov bádať to bude aj v samotných klipoch.“

Laca navyše zaujal aj obrovský športový multitalent, aký Petra má. „Ona je mašina. Povedal som jej, že Peti, ja si ťa viem predstaviť ako hrotového útočníka v ženskom špičkovom kolektíve. Lebo má určité prednosti, ktoré prezentovala pri natáčaní. Bol som príjemne prekvapený, skoro očarený.“

Niké nových hráčov odmení

Zo samotného spojenia Petry Vlhovej s Niké môžu vyťažiť aj samotní klienti. Niké totiž každého nového hráča teraz odmení. Po registrácii ti pripíše na herné konto 20 € vo voľných tiketoch úplne zadarmo. Viac informácií nájdeš na tomto odkaze.

Niké spustila najväčšiu kampaň vo svojej histórii. Jej hviezdami sú Petra Vlhová a Laco Borbély
Zdroj: Niké

Samotné spoty s Petrou Vlhovou a Lacom Borbélym boli nasadené do televízneho programu a zatiaľ si mohol vidieť dva z nich. Postupne budú nastavené aj ďalšie. Doterajšie spoty si môžeš pozrieť aj tu.

Domov
Zdieľať
Diskusia