Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
2. októbra 2020, 15:17
Čas čítania 0:40
Dominik Vetrák

Billie Eilish si vylieva srdce v klipe pre titulnú skladbu k poslednému Jamesovi Bondovi v podaní Daniela Craiga

FILMY A SERIÁLY BILLIE EILISH JAMES BOND NO TIME TO DIE
Uložiť Uložené

Skladba No Time To Die dostala titulný vizuál.

Billie Eilish odhalila oficiálny klip pre titulnú skladbu k filmu James Bond: No Time To Die s rovnomenným názvom. Ide o minimalistický klip, ktorý využíva detailné zábery na spievajúcu Billie a taktiež zábery z Bondových filmov a nadchádzajúceho No Time To Die. Ten má premiéru už 12. novembra. Viac sa o filme dozvieš tu

Odporúčané
Recenzia: Enola Holmes Recenzia: Enola Holmes 24. septembra 2020, 18:33

Reklamná kampaň k poslednému Bondovi s Danielom Craigom sa opäť rozbieha. Nebyť dohôd s rôznymi partnermi a licenciami či product placementom, sme si istí, že premiéra No Time To Die by sa odložila na budúci rok. Zatiaľ čo kiná všade po svete dokážu zarobiť aké-také peniaze, tržby z amerických kín sú tragické (veľa kín je v krajine stále zatvorených a kapacita je obmedzená).

Doplácajú na to všetky filmy, a tak Hollywood odkladá ich naštartovanie až na koniec roka. Ani premiéry Duny či Wonder Woman v decembri však nie sú isté. Ako diváci sme, samozrejme, za novembrovú premiéru Bonda radi, no na druhej strane sme smutní z toho, že pravdepodobne nezarobí dostatok na to, aby sa dostal do zelených čísel. 

Domov
Zdieľať
Diskusia