Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah je PR správa spoločnosti McDonald's
1. októbra 2020, 17:34
Čas čítania 1:21
Sponzorovaný obsah

Minulý rok vyzbieral McDonald's na dobrú vec za jediný deň skoro 30-tisíc eur. Pomôžeš kúpou hranoliek prekonať túto sumu?

ZAUJÍMAVOSTI MCDONALD’S
Uložiť Uložené

Už prvý októbrový piatok môžeš spolu so sieťou reštaurácií McDonald’s pomôcť chorým deťom a ich rodičom.

Už 2. októbra môžeš spolu so sieťou reštaurácií McDonald’s pomôcť chorým deťom a ich rodičom. Stačí si počas tohto McHappy Day zakúpiť hranolky, z ktorých 50 % tržieb venuje McDonald’s neziskovej organizácii Ronald McDonald House Charities.

V minulom roku sa počas jednodňového McHappy Day vyzbieralo až 28 222 eur. Cieľom je teda pre dobrú vec prekonať obrovský úspech z vlaňajška.

Spoločnosť opätovne, ako zakladateľ a hlavný partner slovenskej neziskovej organizácie Ronald McDonald House Charity, n. o., realizuje už po 17. krát charitatívnu aktivitu McHappy Day vo všetkých svojich 34 reštauráciách. 

Aj ty môžeš kúpou McDonald’s hranoliek pomôcť deťom v nemocniciach
Zdroj: McDonald's Slovensko

V tento deň v každej reštaurácii na Slovensku spoločnosť McDonald’s vyzýva zákazníkov, aby si kúpili hranolky a urobili nielen sebe, ale i chorým deťom a rodičom dvojnásobnú radosť. Až polovica z tržby za hranolky venuje McDonald’s na dobrú vec a pomôže zlepšiť podmienky v slovenských nemocniciach malým pacientom a ich rodičom prostredníctvom rekonštrukcií nemocničných izieb, spoločných priestorov, oddychových zón a zabezpečením najmodernejších zdravotníckych prístrojov a zariadení detských oddelení.  


„Od leta môžu najnovšie zákazníci navyše podporiť aktivity RMHC aj prostredníctvom zaokrúhľovania sumy za objednávku pri platbe v kioskoch. Zaokrúhľovanie zaviedla naša spoločnosť McDonald’s ako inovatívnu formu podpory tejto kľúčovej charitatívnej aktivity. Je to metóda, ktorá umožňuje kontinuálne celoročné získavanie finančnej podpory pre RMHC,“ hovorí Lucia Poláčeková, PR Supervisor pre McDonald’s Slovensko.

Zároveň pripomína, že zákazníci môžu na dobrú vec prispieť aj inou formou: „Vďaka štedrosti slovenských zákazníkov môžeme spoločne a aktívne pomáhať hospitalizovaným deťom a ich rodinám, pretože spoločnosť McDonald’s verí v silu súdržnosti rodiny, ktorá sa ako hlavná hodnota nachádza aj v motte RMHC „blízkosť pre rodiny“. Tí zákazníci, ktorí preferujú klasickú platbu pri pokladniciach, môžu prispieť aj do tradičných zbierkových kasičiek, ktoré sa nachádzajú v každej reštaurácii,“ uzatvára Lucia Poláčeková.

Aj ty môžeš kúpou McDonald’s hranoliek pomôcť deťom v nemocniciach
Zdroj: McDonald's Slovensko

Kde aktuálne pomáha nezisková organizácia Ronald McDonald House Charities?

Aktuálne RMHC dokončuje rekonštrukciu posledného, šiesteho oddelenia v Národnom ústave detských chorôb na bratislavských Kramároch. Úplne boli zrekonštruované priestory herní, tried, jedální a spoločenských miestností.

Tak sa RMHC snaží čo najviac spríjemniť detským pacientom a ich rodinám náročné chvíle liečby a uľahčiť deťom proces uzdravovania.

Zároveň RMHC teraz v septembri venovala 15 900 ks hygienicky zabalených hračiek, ktoré sú vhodné pre každé jedno dieťa, ktoré sa ocitne v nemocnici na Kramároch v Bratislave.

Domov
Zdieľať
Diskusia