Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. septembra 2020, 13:11
Čas čítania 0:54
Dominik Vetrák

Pokračovanie Levieho kráľa natočí režisér oscarového Moonlight

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Na Levom kráľovi 2 sa už pomaly začína aktívne pracovať.

Leví kráľ zarobil v minulom roku len v kinách 1,6 miliardy dolárov. Podobne ako pri Aladinovi, ktorému sa taktiež podarilo zarobiť v kinách viac ako miliardu, aj v tomto prípade bolo len otázkou času, kedy Disney ohlási pokračovanie. Deadline informuje, že Disney poverilo réžiou pokračovania Barryho Jenkinsa, scenáristu a režiséra, ktorého poznáš vďaka oscarovému Moonlight či If Beale Street Could Talk. 

Odporúčané
Aké filmy natáčajú 10 najlepší režiséri súčasnosti? Aké filmy natáčajú 10 najlepší režiséri súčasnosti? 21. septembra 2020, 12:10

Podľa jedného zo zdrojov Deadlinu sa dočkáme ďalšieho blockbusterového filmu, ktorý prirovnáva ku Godfather: Part II. V dvojke Krstného otca sme sa pozreli aj do minulosti a sledovali zrod Dona Corleoneho a jeho rodiny v jej počiatkoch (mladého Corleoneho si vtedy zahral Robert De Niro). V dvojke Levieho kráľa by sa teda mohol opäť ukázať Mufasa a mohli by sme sa dozvedieť, ako sa kráľom medzi zvieratami stal on. 

Nás remake Levieho kráľa veľmi nezaujal. Šlo o štúdiový blockbuster s jediným cieľom – zarobiť čo najviac. Uvidíme, ako to bude s jeho pokračovaním, keďže sa réžie chopí človek zodpovedný za osobné a emotívne drámy zo sveta nezávislých filmov.

Práve on bude pracovať s virtuálnou realitou, stomiliónovými rozpočtami a legendárnymi postavami vo svojom prvom hollywoodskom veľkofilme. Jenkins chce určite rozpovedať zaujímavý príbeh, takže by to nakoniec mohlo dopadnúť oveľa lepšie ako v prípade jednotky. 

Domov
Zdieľať
Diskusia