Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah je PR správa spoločnosti
29. septembra 2020, 17:48
Čas čítania 1:09
Sponzorovaný obsah

Kolekcia pre každého, v kom drieme malé dieťa. Svetoznáme značky LEGO a Levis sa spojili v módnej spolupráci

MÓDA LEGO
Uložiť Uložené

Kreativita v tomto prípade dostáva úplne nový rozmer, vrátiš sa totiž na chvíľu do detských čias. Ikonické značky predstavujú limitovanú kolekciu, ktorá je pre každého.

Svetoznáme značky LEGO a Levi's spojili to, čo milujú najviac – kreativitu a hravosť s kvalitnými materiálmi aj ikonickými kúskami zo svojich dielní. Ťažko by sme hľadali už na prvý pohľad ideálnejšie spojenie pre všetkých tých, ktorým záleží na tom, aby vyzerali dobre, ale zároveň, aby v sebe opäť aspoň na chvíľu zapálili plamienok malého dieťaťa. Táto limitovaná kolekcia sa v obchodoch Levi’s objaví už 1. októbra tohto roka. Očakávame, že o ňu bude obrovský záujem, a tak odporúčame poponáhľať sa v prípade, že si chceš uchmatnúť svoji vysnívaný kúsok. 

Kombinácia lásky k obľúbeným džínsom Levi’s a vášni pre kreatívnu tvorbu s kockami LEGO stvorila neuveriteľnú kolekciu prvú nostalgie, hravosti a chuti realizovať vlastné nápady.

V rámci spolupráce vznikla vôbec prvá ohybná platforma LEGO, ktorá je súčasťou oblečenia exkluzívne v rámci tejto kolekcie. Ide o pružný LEGO panel z odolného silikonu, na ktorom si môžu všetci kreatívci vytvoriť vzory pomocou ozdobných dielikov. Ku každému kúsku z limitovanej kolekcie dostaneš špeciálny balíček 110 kúskov LEGO DOTS.

Raz si môže vyčarovať smajlíka, inokedy obľúbené logo alebo využiť malé dieliky na farebné doladenie svojho outfitu. LEGO panel bude k dispozícii ako prispôsobiteľná nášivka na bundách Trucker Jacket a Dad Crop Trucker Jacket, na džínsoch 501 ’93 Straight Jeans a na mikinách s kapucňou či crewneckoch. 

V kolekcii nechýbajú ani tričká s potlačou, na ktorých síce nebudú malé platformy LEGO, ich jedinečné grafické spracovanie s odkazmi na obe značky však poteší milovníkov Levi's aj LEGO. 

Chýbať nebudú ani doplnky, pri ktorých sa rovnako môžeš prejaviť ako umelec. Náramky zo série LEGO DOTS budú k dispozícii v širokej škále farieb a s rôznym tematickým zameraním, takže každý nájde ten, ktorý najlepšie charakterizuje jeho osobnosť. 

Náramok si môžeš sám navrhnúť a ozdobiť stále inak. Zakúpiť ich budeš môcť v sieti hračkárstiev a u internetových predajcov. 

Svetoznáme značky LEGO a Levi's sa spojili v módnej kolekcii, ktorú si upravíš podľa seba aj bez krajčírskych skúseností
Zdroj: LEGO x Levis
Domov
Zdieľať
Diskusia