Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednávaj si z množstva reštaurácií so skvelými zľavami na Wolte. S doručením.Objednaj si jedlo
Pozri si naše tipy na darčeky, ktoré by sme si kúpili aj my 🤩
16. septembra 2020 o 16:33
Čas čítania 0:47
Čoje Matej Ohrablo

Joe Trendy: Musíš sa jedlom stať, aby si ho pochopil

PODCASTY PODGAST
Uložiť Uložené
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednaj si jedlo

Joe Trendy sa nedávno preslávil ako autor vtipov v OTOvi, ktoré prinútili Annu Záborskú modliť sa za jeho hriešnu dušu. Bude sa za Joea niekto modliť aj po vypočutí najnovšieho Podgastu?

 Odoberaj zadarmo na: Spotify, Apple podcasty, Google podcasty

Čo sú podcasty a ako ich počúvať? Dozvieš sa tu

Sleduj Podgast na Refresheri

V tomto podcaste sa okrem iného dozvieš:
  • Prečo Joe tak nenávidí pizzu Hawaii a kedy ju jedol naposledy
  • Pri ktorej scéne ktorého filmu o jedle sa skoro rozplakal od šťastia
  • Ktorý hamburger považuje za najlepší v živote a kde si ho už čoskoro môžete dať

Joe Trendy je komik známy zo Silných rečí, aj vďaka svojim vlastným formátom – Joe Trendy Show a Joe Trendy Podcast. Okrem toho má vrúcny vzťah k jedlu, najmä tomu americkému. Známy je niekoľkými nekompromisnými postojmi, ktoré sú v priamom rozpore s tými Čojeho, vďaka čomu z tejto epizódy vznikol veľmi zaujímavý a nesmierne zábavný Joe Trendy Podgast.

Podgast je podcast, ktorý vychádza každú stredu a pre Refresher ho tvorí foodbloger Čoje. Volá si doň zaujímavých hostí, s ktorými sa pustia do reči bez osnov a pravidiel. Začnú o jedle a skončia pri hocičom, na čo majú chuť. Dajte Podgastu odber na platforme, na ktorej počúvate podcasty a hudbu. Neujde vám žiadna časť s parádnymi hosťami nielen z oblasti gastronómie.

V prípade akýchkoľvek návrhov alebo pripomienok k podcastom nám napíš na adresu [email protected]
Domov
Zdieľať
Diskusia