Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah je sponzorovaný obsah spoločnosti DIGI.
22. septembra 2020, 9:53
Čas čítania 1:20
Sponzorovaný obsah

Futbaloví fanúšikovia môžu sledovať všetky najprestížnejšie ligy sveta z pohodlia obývačky

Futbaloví fanúšikovia môžu sledovať všetky najprestížnejšie ligy sveta z pohodlia obývačky
Zdroj: TASR/AP
ŠPORT FUTBAL PREMIER LEAGUE
Uložiť Uložené

LaLiga, Bundesliga, Seria A, ale aj Premier League sa rozbehli a divákom ponúkajú poriadnu dávku svetového futbalu. Vďaka DIGI si môžeš vychutnať futbalovú nádielku z pohodlia svojej obývačky.

Futbalová sezóna sa konečne po kratšej letnej pauze opäť naplno rozbehla. Podľa všetkého nás čaká nabitý začiatok, chuť si totiž budú chcieť napraviť všetky najlepšie tímy sveta, ktoré museli rešpektovať posunutie zatiaľ posledného ročníka kvôli pandémii.

Očakávame, že hviezdne mená sa budú chcieť predviesť vo veľkej paráde, a preto je dobrou správou, že vďaka DIGI si budeš môcť užiť najprestížnejšie ligy sveta s ovládačom v ruke.

DIGI Slovakia patrí medzi kľúčových poskytovateľov satelitnej televízie, káblovky a internetu. Pre všetkých zákazníkov ponúka nekonečnú športovú ponuku,11 športových programov nájdete v základnom balíku už od 9,60 € mesačne a bez viazanosti.

Messi sa ti z obrazovky nikdy nestratí

Obzvlášť diskutovaným bol v posledných týždňoch možný prestup Lionela Messiho mimo Barcelony, nakoniec však budeme môcť jeho výkony naďalej pozorovať v španielskej lige, ktorá v rámci DIGI ponuky nebude chýbať.. Pre používateľov DIGI však platí, že je jedno, kam by Messi prestúpil, za každých okolností by ho z obrazoviek nestratili.

Tešiť sa môžeš na live zápasy anglickej Premier League, španielskej LaLigy, talianskej Série A či nemeckej Bundesligy na programoch DIGI Sport a Premier Sport.

Veľkým fanúšikom kvalitného futbalu, a obzvlášť argentínskeho útočníka, je aj postava obľúbeného herca Dana Heribana, ktorý sa stal hlavnou tvárou v DIGI kampani.

Pozri si zaujímavý spot od DIGI s názvom Lionel aj u vás doma

 „Aj túto športovú sezónu štartujeme s nabitou ponukou svetového futbalu. Lionel Messi zostal v Barcelone a tak si ho môžeme spolu užiť na DIGI Sporte. Fanúšikovia boli zvedaví, ako dopadnú prestupové šumy, my sme však boli presvedčení, že vďaka našej širokej ponuke ho naši zákazníci uvidia aj v ďalšej sezóne,“ vysvetľuje Michal Mažár, riaditeľ marketingu a predaja.

DIGI kedykoľvek a kdekoľvek

Televíziu aj internet môžeš mať bez viazanosti, zároveň na teba čaká 100 % bonus na inštaláciu či DIGI Sport videotéka v aplikácii DIGI GO.  Tá má aj ďalšie využitie, keď práve nie doma, no predsa si chceš pozrieť svoj obľúbený zápas.

Okrem širokého výberu športových programov DIGI aj naďalej ponúka nádielku pre celú rodinu. Samozrejmosťou sú filmové, dokumentárne, hudobné či detské programy za dlhodobo nezmenenú cenu už od 9,60 Eur mesačne a bez viazanosti.

Si skutočný futbalový fanúšik? Čaká ťa toľko športu v jednej televízii, že to nebudeš stíhať
Zdroj: DIGI
Domov
Zdieľať
Diskusia