Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah je sponzorovaný obsah spoločnosti Telekom.
22. septembra 2020, 12:19
Čas čítania 1:53
Sponzorovaný obsah

S Predplatenkou od Telekomu zaplatíš len toľko, koľko naozaj spotrebuješ. A naviac – nekonečné dáta každý piatok

TECH
Uložiť Uložené

Nekonečné telefonovanie, posielanie správ a dáta budeš mať s Predplatenkou od Telekomu pod absolútnou kontrolou.

Telekom predstavuje Predplatenku, ktorá po dlhých rokoch nahrádza kartu Easy. Na svoje si prídu obzvlášť mladí ľudia a študenti, ktorí sa nechcú viazať, napriek tomu však očakávajú, že budú môcť využívať výhody operátorov a naviac budú mať pod kontrolou svoju spotrebu. Ako inak – cez jednoduchú aplikáciu.

Dnes už nikto nebude pochybovať o tom, že sú pre mladého človeka kľúčové najmä dáta, vo niektorých prípadoch však nepohrdneme ani nekonečnými volaniami. Dobrou správou teda je, že Predplatenka sa zameriava práve na dáta a nech je už tvoja spotreba akokoľvek veľká, dokáže naplniť tvoje potreby. 

Aktivácia služieb prebieha tou najjednoduchšou možnou formou cez aplikáciu. Dátové balíčky na jeden deň, 10 dní alebo 30 dní si môžeš prispôsobovať podľa seba a toho, aké dni ťa práve čakajú. Obzvlášť pre mladých ľudí je dôležité zostať online v spojení s kamarátmi, zároveň chceme okamžite zdieľať svoje zážitky s kamarátmi na Instagrame či Facebooku a bezprostredne reagovať na to, čo práve zdieľajú ostatní. A občas aj v momentoch, keď sa nám práve v škole nedarí pripojiť na WiFi, ale aj cestou v autobuse či električke. 

Výhodné dátové balíčky

Síce sú koncerty a párty minimálne na niekoľko týždňov tabu, aj tie sa však čo nevidieť vrátia a ty tak s Predplatenkou budeš môcť prispôsobiť svoj balíček tomu, aby si mohol zdieľať svoje zážitky. Septembrové „druhé“ leto napriek tomu stále ponúka veľa možností na to, aby sme trávili čas vonkajšími aktivitami, ktoré rovnako na sociálne siete patria. Či už je to šport, aktivity v prírode alebo obyčajná prechádzka, práve tvoja story môže niekoho motivovať, aby si užil posledné lúče slnka. 

Tá ponúka napríklad aj špeciálny balík nekonečných dát na jeden deň, takže si ho môžeš aktivovať práve vtedy, keď vieš, že budeš chcieť využívať pripojenie oveľa intenzívnejšie.

Predplatenka ponúka hneď niekoľko denných aj mesačných balíkov dát, ktoré si môžeš prispôsobiť v svojej aplikácii podľa toho, aký deň ťa čaká. Dôležité je, že máš svoje dáta pod kontrolou a si sám sebe pánom pri ich nastavovaní a spotrebe.

A ak sa ti to náhodou nechce vôbec riešiť, jednoducho si aktivuješ pravidelný mesačný 5 GB balík za 8 eur. V prípade, že ich budeš využívať len na streamovanie hudby, čítanie článkov a sociálne siete, pohodlne si vystačíš. Náročnejšie dni môžeš zasa vykryť menšími balíkmi. 

S Predplatenkou od Telekomu zaplatíš len toľko, koľko naozaj spotrebuješ. A naviac – nekonečné dáta každý piatok
Zdroj: Telekom

Predplatenka plná výhod

Zákazníci môžu na novú ponuku prejsť z ľubovoľnej Easy karty, prípadne si môžu kúpiť novú SIM kartu, všetko si pohodlne nastavíš online cez stránku Telekomu, zároveň dostaneš na výber a je jednu z dvoch bezplatných výhod – buď 1 GB mesačný balík alebo nekonečný balík  volaní na 30 dní na jedno číslo.

V prípade, že máš frajera alebo frajerku, určite oceníš aj nekonečné volania, predsa len, ani komunikácia cez chat za pomoci emotikonov nedokáže nahradiť ľudský hlas a emócie, ktoré si dokážeme vyjadriť mimo písmen.

Po prvom dobití kreditu minimálne vo výške 5 eur získaš aj špeciálnu akciu Nekonečné piatky, v rámci ktorej môžeš počas troch mesiacov v piatok surfovať bez akýchkoľvek obmedzení. 

S Predplatenkou od Telekomu zaplatíš len toľko, koľko naozaj spotrebuješ. A naviac – nekonečné dáta každý piatok
Zdroj: Telekom
Domov
Zdieľať
Diskusia