Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. septembra 2020, 13:45
Čas čítania 0:21
Viktor Kniš

Súd rozhodol, Alena Zsuzsová ide znovu do väzby

NEWS
Uložiť Uložené

Prokurátor Úradu špeciálnej prokuratúry podal na Špecializovaný trestný súd v Pezinku návrh na väzobné stíhanie Aleny Zsuzsovej ešte v piatok popoludní.

Alena Zsuzsová, obvinená z príprav vrážd prokurátora Úradu špeciálnej prokuratúry Maroša Žilinku, prokurátora Generálnej prokuratúry SR Petra Šufliarskeho a advokáta Daniela Lipšica, bude stíhaná väzobne.

Rozhodol o tom v sobotu sudca pre prípravné konanie Špecializovaného trestného súdu, pracovisko Banská Bystrica.

Ešte vo štvrtok pred Leopoldovom na Alenu Zsuzsovú čakali kukláči krátko po tom, čo predsedníčka senátu Sabová oficiálne oznámila, že ju prepúšťa z väzby. Alena Zsuzsová je podľa rozsudku Špecializovaného trestného súdu nevinná v prípade vraždy Jána Kuciaka. Obvinenú následne previezli na NAKA do Nitry, kde prokurátor navrhol jej opätovné vzatie do väzby.

Odporúčané
5 argumentov, ktoré podľa senátu dokazujú nevinu Kočnera a Zsuzsovej v prípade vraždy Kuciaka 5 argumentov, ktoré podľa senátu dokazujú nevinu Kočnera a Zsuzsovej v prípade vraždy Kuciaka 4. septembra 2020, 8:44
Domov
Zdieľať
Diskusia