Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah je PR správa spoločnosti Reserved.
3. septembra 2020, 9:57
Čas čítania 1:50
Sponzorovaný obsah

Priprav svoj šatník na jeseň, je najvyšší čas! Inšpiruj sa štýlovým minimalizmom, ktorý neomrzí

MÓDA MÓDA
Uložiť Uložené

Len niekoľko kombinovateľných kúskov stačí na to, aby si vyskladala štýlové outfity na celú jeseň.

Minimalistickému štýlu vďačíme za niektoré z najznámejších trendov posledného polstoročia. Minimalistická móda má veľa spoločného s jednoduchosťou. Z estetického hľadiska je o výbere materiálov, farieb, dizajnu. Používa jednoduché, nezdobené a často monochromatické odevy na vytvorenie štýlového vzhľadu. Oblečenie by malo byť ľahko kombinovateľné a dostatočne často nosené

Milovaný minimalizmus

Aj ty miluješ minimalistický štýl? Ak áno, určite ťa poteší nová kolekcia od značky RESERVED  plná kombinovateľných kúskov, ktoré sú ideálnym základom jesenného šatníka. A čo by sa malo objaviť v tvojom šatníku na nadchádzajúcu sezónu? Ukážeme ti!

Reserved
Zdroj: RESERVED

Reserved
Zdroj: RESERVED
Koniec leta neznamená koniec štýlu!

Koniec leta neznamená iba návrat k povinnostiam, ale je to aj čas na zmenu nášho každodenného vzhľadu. Ľahké šaty a šortky dostanú útulné miesto niekde hlboko v šatníku a sú nahradené kabátmi a svetrami. A aby si sa mala aj túto jeseň čím inšpirovať, prinášame ti lookbook RESERVED.

Ten zachytil známy fotograf Mateusz Stankiewicz a zábery, ktoré urobil, sú naozaj unikátne, veď pred jeho objektívom stáli medzinárodné hviezdy modelingu ako: Giedre Dukauskaite - zbožňovaná francúzskymi módnymi domami, či charizmatická Stella Lucia a Aliet Sarah, ktoré momentálne budujú závratnú kariéru.

Reserved
Zdroj: RESERVED
 

Pretože minimalizmus neznamená nudu

Minimalizmus bol už všetkým, len nie nudným. Veď uznaj sama.  Pletené šaty, kombinéza a košeľa z umelej kože, monochromatické obleky, tvídový set, bunda a kabát so vzorom rybej kosti či bunda uviazaná okolo pása s výraznými náprsnými vreckami je skvelou voľbou, či už ideš do práce, do školy, na rande alebo sa stretnúť s priateľmi.

Všetko je ležérne a štýlové. Moderné, jednoduché a pohodlné. Proste také, aby si sa v tom cítila a vyzerala naozaj dobre!

Košeľa z umelej kože
Košeľa z umelej kože Zdroj: RESERVED

Kabát so vzorom rybacej kosti
Kabát so vzorom rybacej kosti Zdroj: RESERVED

Pletené šaty
Pletené šaty Zdroj: RESERVED

Podstatou tohto trendu je hlavne geometrický strih a textúra použitých látok a jednotné farby

Sem-tam sa objaví prekvapivý prvok, ako napríklad umelá kožušina, puff rukávy na šatách, pokrčené nohavice kombinované s ťažkými čižmami, ružový kabát alebo priehľadný top oblečený s klasickými džínsami a bielou páperovou bundou.

Reserved
Zdroj: RESERVED

Prípadne strieborný sveter, ktorý dokonale vynikne v kombinácii s ľahkou sukňou.

Strieborný sveter s ľahkou sukňou
Strieborný sveter s ľahkou sukňou Zdroj: RESERVED

Paleta farieb obsahuje hlavne čiernu a bielu, ale aj jemnú ružovú a sivú farbu. Tieto odtiene porušil spomínaný kultový vzor rybej kosti, pruhy a potlač inšpirovaná prasklinami na stenách.

Reserved
Zdroj: RESERVED
Tlmené farby a doplnky sú dôležité

Aj keď sa zdá, že farby sú tlmené, dôležitosť spočíva v textúre materiálov - záhyboch, prešívaní a hrúbke tvídu.

Ani doplnky neboli prehliadnuté. V lookbooku nájdeš must-have sezóny, a to jodhpurské čižmy s traktorovou podrážkou, ako aj členkové čižmy na tenkom podpätku, vysoké čižmy, klasické mokasíny a tenisky, ktoré budú vhodné najmä na začiatok novej sezóny.

Reserved
Zdroj: RESERVED

Reserved
Zdroj: RESERVED

Za pozornosť stojí hobo taška s pletenou textúrou a hitom tohtoročnej jesene a zimy bude „kožená“ baretka, ktorá sa už nachádza v šatníkoch mnohých très chic francúzskych dám.

Hobo taška
Hobo taška Zdroj: RESERVED

Ak sa ti páčia odevy a doplnky na fotkách v našom článku a túžiš mať tieto outfity aj v svojom šatníku, vedz že modely z lookbooku RESERVED pre jeseň 2020 sú dostupné v predajniach značky a na www.reserved.com.

Domov
Zdieľať
Diskusia