Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. augusta 2020, 13:07
Čas čítania 0:42
Dominik Vetrák

V Raised by Wolves od Ridleyho Scotta prebehne súboj medzi poslednými ľuďmi vo vesmíre a robotmi, ktorí umelo vytvárajú nových

FILMY A SERIÁLY RAISED BY WOLVES
Uložiť Uložené

Už 3. septembra sa dočkáme prvej epizódy nového sci-fi seriálu Raised by Wolves, ktorého prvé dve epizódy zrežíroval Ridley Scott.

Len dva týždne po prvom traileri nám HBO ukazuje pre svoj očakávaný seriál Raised by Wolves ďalšie zábery. Aj tentokrát nás viac než zaujali, keď sú plné mysteriózna, akcie, originálne vyzerajúcich sci-fi prvkov a skvelej futuristickej atmosféry. 


Dej sa zameriava na dvoch androidov – otca (Abubakar Salim) a matku (Amanda Collin). Pristanú na vzdialenej planéte po tom, čo je Zem zmietaná vojnou. Matka má za úlohu porodiť nové bábätká a vychovať ich ďaleko od vplyvu politiky a náboženstva, ktoré mali stáť za úpadkom ľudskej civilizácie.

Odporúčané
Aké filmy nakrúcajú desiati najobľúbenejší a najlepší herci Hollywoodu? #2 Aké filmy nakrúcajú desiati najobľúbenejší a najlepší herci Hollywoodu? #2 15. augusta 2020, 12:43

Všetko ide dobre až do momentu, kedy na planéte pristanú skutoční ľudia vedení Marcusom (Travis Fimmel aka Ragnar z Vikingov). Marcus a jeho partia sa pokúsia pokaziť vzťah medzi deťmi a matkou a odhaliť, že androidi nie sú zďaleka takí priateľskí a bezpeční, než ako sa tvária.

Najväčším lákadlom je meno Ridleyho Scotta. Svetoznámy režisér natočil prvé dve z celkových desiatich epizód. Okrem vyššie spomínaných si zahrajú aj: Winta McGrath, Niamh Algar, Felix Jamieson, Ethan Hazzard, Jordan Loughran, Aasiya Shah a Ivy Wong. Premiéra seriálu Raised by Wolves na HBO Max je naplánovaná na 3. september.

Domov
Zdieľať
Diskusia