Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. júla 2020, 7:53
Čas čítania 2:02
Adam Novosad

On ju mal mlátiť ako žito, ona ho vraj podvádzala s Muskom. Súd Johnnyho Deppa vynáša pikantné detaily o vzťahu s Amber Heard

NEWS AMBER HEARD JOHNNY DEPP
Uložiť Uložené

Manželstvo oboch slávnych hercov stroskotalo pred rokmi, ale vzájomné nepriateľstvo pokračuje dodnes.

Svet sa od začiatku júla s úžasom pozerá na súdne pojednávanie, ktoré sa odohráva v Londýne. Herec Johnny Depp tam zažaloval britské noviny The Sun za to, že ho v roku 2018 v jednom zo svojich článkov označili za človeka, ktorý mláti svoju ženu, informuje The New York Times.

Na strane novín svedčí Amber Heard, bývalá hercova manželka, ktorá ho viackrát v minulosti obvinila z domáceho násilia a počas pojednávania vychádzajú na povrch aj tie najtemnejšie tajomstvá, aké by si zrejme väčšina dvojíc chcela ponechať pod pokrývkou.

Obaja herci sa na súde priznali, že počas spoločného manželstva užívali tvrdé drogy aj množstvo alkoholu. Heard však Deppa obviňuje z toho, že ak nebol triezvy, pravidelne ju udieral, hádzal do nej fľaše od alkoholu a v spoločnej posteli sa dokonca raz objavil aj exkrement.

Depp všetky obvinenia kategoricky odmieta a Heard obviňuje z toho, že kvôli jej výmyslom musel opustiť ságu Pirátov Karibiku.

On ju mal mlátiť ako žito, ona ho vraj podvádzala s Muskom. Súd Johnnyho Deppa vynáša pikantné detaily o vzťahu s Amber Heard
Zdroj: TASR/AP

Heard na súde svedčila, že v manželstve musela podstúpiť rozsiahle emocionálne, verbálne aj fyzické zneužívanie. Roky vraj bola pre Deppa boxovacím vrecom a vymenovala až 14 príkladov, kedy na ňu herec fyzicky zaútočil. V jednom z týchto prípadov na ňu mal v Austrálii hádzať fľaše „ako granáty či bomby“.

Spomenula si aj na prvý prípad, kedy ju vraj Depp udrel. Smiala sa mu vtedy na tetovaní s nápisom Winona, ktoré si nechal zvečniť kvôli bývalej partnerke Winone Ryder. Namiesto nápisu Winona si tetovanie neskôr upravil na „Wino“, lenže keď sa na tejto historke Heard zasmiala, vraj ju Depp okamžite trikrát udrel a mala pocit, že jej vypadne očná buľva.

Depp na druhej strane dookola tvrdí, že sa v prípade hádok vždy stiahol a udržiaval si od Heard bezpečný odstup, aby sa nič nevyostrilo. Označil ju za manipulatívnu osobu, ktorá vždy provokovala a potom bola agresívna.

Odporúčané
Covid-19 k nám teraz najviac prúdi z týchto krajín. Od začiatku dovoleniek sa nám nakazilo už 397 ľudí Covid-19 k nám teraz najviac prúdi z týchto krajín. Od začiatku dovoleniek sa nám nakazilo už 397 ľudí 24. júla 2020, 18:07

Raz naňho vraj hodila fľašu vodky, čím mu odrezala konček jedného prsta. Heard na súde priznala, že občas na herca hádzala hrnce či panvice, ale vraj len v prípade, keď pred ním chcela utiecť. Udrieť ho mala prvýkrát až po niekoľkých rokoch, keď sa údajne pokúšal zhodiť jej sestru zo schodov.

Depp na súde tvrdil, že Heard ho počas manželstva podvádzala. Aféru mala mať aj s miliardárom Elonom Muskom, ale herečka vyhlásila, že spolu nič nemali až kým jej vzťah s Deppom neskončil.

Musk jej dokonca po jednom z násilných incidentov ponúkol zaplatiť 24-hodinovú ochranku. Jeden zo susedov dvojice vraj videl, ako miliardár prichádza do domu, keď bol Depp odcestovaný v roku 2015, ale Heard s Muskom sa vraj začali baviť až o rok neskôr.

Na súde sa objavila aj nahrávka z výťahu, kde je Heard s hercom Jamesom Francom okolo jedenástej večer v budove, kde bývala s Deppom. Tvrdí však, že s Francom nemala žiadnu aféru a ten sa jej len vypytoval na doudieranú tvár, čo mal deň pred vznikom nahrávky spôsobiť Depp, keď do nej údajne hodil telefón.

Na Deppovu stranu sa pritom postavili jeho bývalé partnerky Winona Ryder aj Vanessa Paradis, a tak v najbližších dňoch uvidíme, ako súd rozhodne.

Na základe súdneho procesu sa však odhaduje, že množstvo prominentných dvojíc namiesto žaloby vyrieši svoje vzťahové problémy v súkromí. Zrejme sa ponaučia z príbehu Deppa a Heard, ktorých celý súkromný život prepierajú advokáti už niekoľko týždňov pred zrakmi verejnosti na súde.

Domov
Zdieľať
Diskusia