Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. júla 2020, 6:55
Čas čítania 0:57
Tímea Krauszová

Žena si odmietla dať v pekárni rúško, lebo ani nohavice predsa neblokujú prdy

NEWS
Uložiť Uložené

Tak takéto prirovnanie by nám nikdy nenapadlo.

Povinnosť nosiť rúška najmä v Británii v USA spôsobuje značné problémy a s úsmevnými až útočnými reakciami sa stretávame takmer každý deň. Ladbible priniesol ďalší príbeh, tentokrát z Kalifornie, kde si žena v pekárni odmietla nasadiť rúško. To jej do ruky strčili už pri vchode, ona ho však držala v ruke a miesto toho, aby si ho dala, argumentovala tým, že je úplne zbytočné.

Odmietli ju obslúžiť

Bez rúška ju však odmietli obslúžiť. Nemohla tomu uveriť a vo videu, ktoré sa medzičasom rozšírilo, jasne počuť, ako sa háda s ďalším mužom. Obaja stáli v rade.

„To ma neobslúžite, pretože nemám na sebe rúško?“

„Správne, neobslúžia ťa, lebo nemáš rúško,“ odpovedá jej muž menom William. „Len si nasaď to rúško! Máš také vyžarovanie. Ty sebecké hovno, vypadni odtiaľto. Si taká sebecká!“ nechal sa uniesť. Zdôraznil, že ich všetkých ohrozuje a dodal, že by mala žena konečne dorásť a správať sa ako dospelá.

Domov
Zdieľať
Diskusia