Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
Tento obsah je PR správa spoločnosti Timestore.
27. júla 2020, 8:47
Čas čítania 1:57
Sponzorovaný obsah

Milujú ich slovenské influencerky aj svetové celebrity. Značkové hodinky známych značiek zvládne aj tvoj rozpočet

MÓDA HODINKY MÓDA
Uložiť Uložené

Sú štýlové, praktické a budú sa hodiť ku každému z tvojich outfitov. Zo značkových hodiniek svetových značiek si určite vyberieš aj ty.

Módne trendy sa menia rýchlo. A to sa netýka len oblečenia, ale aj módnych doplnkov, bižutérie, či šperkov. Ale zatiaľ čo pri bižutérii ti nemusí byť ľúto vyhodiť zopár eur za trendy doplnok, ktorý vynosíš len jednu sezónu, pri hodinkách je to iné. Keďže ich cena sa pohybuje vyššie, je lepšie vybrať si nadčasový kúsok, ktorý bude ľahko kombinovateľný a nevyjde z módy hneď po lete.

Spolu s internetovým obchodom timestore.sk sme pre teba vybrali 5 modelov dámskych hodiniek, s ktorými určite neurobíš krok vedľa. Či už stavíš na klasiku, športový vzhľad, alebo eleganciu, tieto hodinky budú štýlovým a praktickým doplnkom nielen na jeden rok.

Minimalizmus v podaní Daniel Wellington


“Wellingtonky” isto neunikli tvojej pozornosti, pretože ich má v obľube množstvo influenceriek. Svoju popularitu si získali najmä vďaka mimimalistickému looku, ktorý sa ľahko kombinuje takmer s akýmkoľvek outfitom. Potešujúcou správou je aj cena, ktorá nezruinuje tvoj rozpočet. Nadčasový model v striebornom kovovom prevedení s populárnym typom remienku shark mesh je „trefa do čierneho“ a vyzerá výborne k elegantnému i športovému looku.

DANIEL WELLINGTON CLASSIC PETITE
DANIEL WELLINGTON CLASSIC PETITE Zdroj: www.timestore.sk

Tyrkysový štýl od značky Michael Kors

Práve táto značka sa už roky teší popularite medzi mladými ženami, a to najmä kvôli nadčasovosti svojich modelov. Tyrkysovo modrý ciferník na hodinkách obľúbenej značky Michael Kors si získa všetky baby, ktoré hľadajú niečo štýlové a výrazné zároveň. Tento analógový model so zlatým puzdrom je výrazným doplnkom, ktorý si už nevyžaduje žiadne ďalšie, a práve vďaka kombinácii zlatej a tyrkysovej pôsobí luxusne. Ak máš útlejšiu ruku, tieto hodinky sú pre teba ideálne, pretože ich rozmer je len 42 mm.

MICHAEL KORS SLIM RUNWAY
MICHAEL KORS SLIM RUNWAY Zdroj: www.timestore.sk

Nesmrteľné retro od značky Casio

Chceš nosiť na ruke hodinky, ktoré miluje aj Ryan Gossling, Kristen Stewart, či dokonca Bill Gates? Jeden z cenovo najdostupnejších modelov značkových hodiniek, ktorý si získal priazeň miliónov ľudí, môže byť teraz aj na tvojom zápästí. Nájdeš ich v nespočetných farebných kombináciách, no my sme vybrali najikonickejší model Casio v zlatom prevedení s kovovým remienkom.

CASIO RETRO COLLECTION
CASIO RETRO COLLECTION Zdroj: www.timestore.sk

Boyfriendy od značky Guess

Ak si milovníčkou chlapčenského štýlu obliekania, iste ti do oka padne model Guess z kolekcie Hollywood. Tieto cenovo dostupné dámske hodinky so silikónovým remienkom sú komfortné na nosenie a ľahko kombinovateľné. Bezčíselný ciferník je doplnený len výrazným logom značky, okrem toho má tento ikonický model retro vibe. Vďaka unisex vzhľadu ti ich možno bude kradnúť aj tvoja polovička. Navyše, prívlastok Hollywood hovorí sám za seba - tieto čierne krásky sú naozaj štýlové.

GUESS ORIGINALS
GUESS ORIGINALS Zdroj: www.timestore.sk

Voľba pre náročných od Citizen

Najdrahším modelom z nášho výberu sú hodinky od značky Citizen. Ide o kúsok, ktorý skutočne vydrží celé roky a vďaka svojmu dizajnu nikdy nevyjde z módy. Jemne fialové akcenty na ručičkách a ciferníku dodávajú ženský feeling celokovovému striebornému prevedeniu. Zafírové sklo, perleťový ciferník a nerezové puzdro z nich robia  šperk. Vďaka riadeniu rádiovými vlnami sú dokonale presné a navyše im nikdy nebudeš musieť meniť baterku - nabíjajú sa totiž vďaka solárnemu pohonu Eco-Drive. Ak ťa budget nepustí, určite ich oceníš ako darček k maturite, promóciám či narodeninám. 

CITIZEN ELEGANT
CITIZEN ELEGANT Zdroj: www.timestore.sk
Domov
Zdieľať
Diskusia