Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. júla 2020, 16:43
Čas čítania 0:52
Dominik Vetrák

2. séria Umbrella Academy dorazí už o pár dní. Akčný trailer odhaľuje koniec sveta, cestovanie v čase aj zábavné superschopnosti

FILMY A SERIÁLY THE UMBRELLA ACADEMY
Uložiť Uložené

Netflix vydal prvý trailer pre 2. sériu Umbrella Academy.

Po dlhých týždňoch „provokovania“ s rôznymi obrázkami a nič nehovoriacimi videami nás Netflix konečne potešil oficiálnym trailerom pre 2. sériu skvelého sci-fi seriálu Umbrella Academy. Ten je natočený podľa komiksu, ktorý napísal frontman kapely My Chemical Romance, Gerard Way, pričom ho nakreslil Gabriel Bá. Seriál sa však od komiksu v mnohom odlišuje, a tak si ho užijú ako fanúšikovia predlohy, tak celkom noví diváci.

Umbrella Academy hovorí o šiestich súrodencoch, ktorých po rokoch spojí smrť ich otca. Veľmi ho ale oplakávať nebudú, keďže s ním nemajú len krásne spomienky. Keď sa stretnú,  znova začnú využívať svoje nadprirodzené schopnosti a odhalia, že svet čaká pohroma a len oni môžu zvrátiť prichádzajúce nešťastie.

Domov
Zdieľať
Diskusia