Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
7. júla 2020, 6:50
Čas čítania 1:24
Tímea Krauszová

Maďarka, ktorá vďaka 10 plastickým zákrokom vyzerá ako Barbie, tvrdí, že je príliš sexy pre prácu

NEWS BARBIE
Uložiť Uložené

Mladá maďarská modelka sa vraj musela vzdať aj práce recepčnej, pretože pre tú pozíciu bola príliš príťažlivá.

Barbara Luna Sipos je 22-ročná žena z Budapešti, ktorá si v priebehu posledných piatich rokov prešla desiatimi plastickými operáciami. Vďaka nim sa výzorom viac podobá bábike Barbie a na svoju visáž je aj patrične hrdá. Teraz sa však sťažuje, že je až príliš sexy pre robotu, píše  spravodajský portál od Yahoo!.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Barbie (@baedollbarbie) on

Operácie vo veľkej miere zaplatil jej bývalý

Barbara je skutočne živá bábika. Neprirodzene veľké oči, pery a prsia, upravené črty tváre a žiarivé blond vlasy z nej robia skutočnú Barbie. Muži sa za ňou neustále obzerajú a nevedia sa vraj v jej prítomnosti správať. Musela sa preto vzdať svojej práce recepčnej a teraz si nevie nájsť novú.

Odporúčané
Slovenská transrodová modelka: Ak sú vaše deti iné, treba to riešiť, inak im pokazíte život (Rozhovor) Slovenská transrodová modelka: Ak sú vaše deti iné, treba to riešiť, inak im pokazíte život (Rozhovor) 28. júna 2020, 11:21

„Vždy som chcela vyzerať ako fantasy postava alebo ľudská bábika. Mojou prvou spomienkou z detstva je, že som sa vždy hrala s bábikami Barbie a moja premena na bábiku začala v sedemnástich,“ citujú ju Yahoo! News.

Jej prvou plastikou bolo zväčšenie pŕs. Zákrok ešte zopakovala a dnes má o tri košíky väčšie prsia ako pri dospievaní. Priznáva, že nikdy sa necítila škaredá, no teraz je so sebou vyslovene spokojná.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Barbie (@baedollbarbie) on

Z jej charizmy a výzoru však vraj muži v jej okolí šaleli, a preto podala výpoveď. Vraj žije vo svete, v ktorom nádherné ženy nemôžu dúfať v kariérny postup, ak nie sú ochotné vyspať sa s mužmi výmenou za lepšiu prácu. To Barbara robiť nechce.

Krátko po výpovedi v roku 2016 sa zoznámila so svojím dnes už ex-manželom. Ich vzťah trval dva roky a počas neho do kozmetických procedúr zainvestovali približne 135-tisíc dolárov (v prepočte okolo 120-tisíc eur). Väčšinu z týchto peňazí zložil práve jej bývalý manžel, ktorému sa bábikovský výzor veľmi páčil.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Barbie (@baedollbarbie) on

Po rozvode Barbara nestráca nádej, že raz nájde manžela navždy. „Muži milujú to, ako vyzerám. Niektorí však nie sú dostatočne sebavedomí, aby so mnou randili, čo je úplne v poriadku,“ vysvetlila s tým, že najviac sa snaží ľuďom dokázať, že nemá v hlave prázdno. Nepáči sa jej, že ju súdia len podľa výzoru a chcela by, aby ju okolie bralo vážne. 

V budúcnosti neplánuje s operáciami prestať: čaká ju tretia plastika nosa, chce si nechať odstrániť jedno rebro a pokračovať vo zväčšovaní zadku.

Domov
Zdieľať
Diskusia