Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. júna 2020, 15:36
Čas čítania 1:57
Martin Mičuda

Najslávnejší pick-up na svete prichádza v 14. generácii. Toto je nový Ford F-150

Najslávnejší pick-up na svete prichádza v 14. generácii. Toto je nový Ford F-150
Zdroj: <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="https://media.ford.com/content/fordmedia/fna/us/en.relatedmedia.viewmore.image.html/content/fordmedia/fna/us/en/news/2020/06/25/built-for-getting-things-done-ford-f150/_jcr_content/rightRailPar/relatedmedia.html#" onclick="gaTrack('article', 'bottom', 'source');">ford.com</a>
TECH FORD
Uložiť Uložené

Úplne nová generácia chce nadviazať na enormný úspech predchodcov.

Každý automobilový trh je veľmi špecifický, no v prípade USA to platí snáď dvojnásobne. I keď niekedy americkému trhu dominovali veľkopriestorové sedany, posledné desiatky rokov sú to pick-upy. Tých je na tamojšom trhu neúrekom, len jeden je ale najslávnejší a najúspešnejší.

 
Reč je o F-150-ke, ktorá sa minulý rok opäť stala nielen najpredávanejším pick-upom, ale zároveň aj najpredávanejším vozidlom v USA. Séria F je tak už 38. rok po sebe najžiadanejším automobilom v USA, v segmente truckov dokonca 43. rok v rade.

Späť
Zdieľať
Diskusia